Dark freezer w247w 240 mi thermalright forezen prism 240 mı almalıyım

:kekw:

İster 1 İster 5 fan olsun kaç rpmde döndüğü ve fanın kalitesi belirler o sesi.
https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili
5600 ile kullandım fazlasıyla yeterli bir hava soğutucu 9600x e geçeceğin zamanda yeterli olur 240'lık bir sıvı soğutucu almanı önermem bu fiyatları
Daha sessiz ve aynı performans mı :D:D:D
Kafam çok karıştı sadece son bir sorum var lütfen cevaplayın 2200tlye bu mu 2100e bu mu

:kekw:

İster 1 İster 5 fan olsun kaç rpmde döndüğü ve fanın kalitesi belirler o sesi.
Tmm işte hava soğutucu daha fazla rpmde çalışır ve sıvı soğutma daha sessiz. Bu her modelde böyledir.
Ayrıca o kafa gifi koyup alaya aldığın cümleyi de anlamamışsn knk biraz beyin damarlarını genişleterek oku o zaman DA videosundaki fana kıyasla yazdığımı anlarsın. Ama yine umut yok senden anlamazsın

• Hahaha
Reaksiyonlar: Styx
Tmm işte hava soğutucu daha fazla rpmde çalışır ve sıvı soğutma daha sessiz. Bu her modelde böyledir.
Ayrıca o kafa gifi koyup alaya aldığın cümleyi de anlamamışsn knk biraz beyin damarlarını genişleterek oku o zaman DA videosundaki fana kıyasla yazdığımı anlarsın. Ama yine umut yok senden anlamazsın
Yaşın kaç diyeceğim de az çok belli oluyor zaten "knk" yazmanla falan. Kaç tane hava soğutma, sıvı soğutma montajlayıp kullandın tecrübe ettin bilmiyorum ama kendi yazdığın şeyden haberin yok daha. Bana gelip DA videosundaki fana kıyasla yazdım diyosun, dönüp bakıyorum videodaki hava soğutma 650tllik tek fanlı model, PA 2 fanlı yani daha çok ses yapar mantığına girmişsin. Videoda PA vardı da bizim mi haberimiz yok ? Seviyesiz seviyesiz konuşup bilmişlik taslama al gel bir tane 240mm sıvı soğutma benim ikiz kulelerle kapıştıralım. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,121
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri