Yardım Dark freezer x123 alınır mıı? alternatifleri nelerdir

fiyatı daha fazla artmadan al hemen tanıdığım bitane abi de aldı 5600 ile kullanıyor ve sıcaklıklardan gayet memnun

2 3 derece oynar ama estetik görünüş olarakta hoş olur.
bende şuan var bi fan arkadaki fan hızlı dönünce sürtüyor arkaya baya hemde cızır cızır ediyor ilerde öyle bi sorun yaşarmıyım yada garantisi falan varmı bunun aldımmı almak istiyorum çünki iyi olsun enazından

bende şuan var bi fan arkadaki fan hızlı dönünce sürtüyor arkaya baya hemde cızır cızır ediyor ilerde öyle bi sorun yaşarmıyım yada garantisi falan varmı bunun aldımmı almak istiyorum çünki iyi olsun enazından
işlemcini yazabilirmisiniz bende yarın almayı düşünüyorum bu fiyata çift fanlı kule tipi zor bulunur :D ve orjinal satıcı hepsiburada olarak geçiyor iade işlemin kolay olur.

işlemcini yazabilirmisiniz bende yarın almayı düşünüyorum bu fiyata çift fanlı kule tipi zor bulunur :D ve orjinal satıcı hepsiburada olarak geçiyor iade işlemin kolay olur.
ben zaten hepsijette müşteri temsilciliği yapıyorum kral süreci biliyorum ama kolay olur evet r5 5600x var bende

şuan bi kule tipim var underwolt ile 59 60 derece oluyor iyi bi fan değil baya kötü sizce ne kadara düşer uunderwolt yapmak istemiyorum artık
o fanın linkini yada adını yazarmısınız

valla belli değilki adı vesiare ama dur konuda resim atmıştım onu atıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,155,896
Üyeler