Nette videolar mevcut. Bu videoları izleyerek aşağı yukarı nasıl takacağını öğrenmiş olursun.Aldım da takımı zor mu hayatımda hiç amd stok fanı çıkarmadım ve sogutucu fan takmadım
Süper sevindim.Bugün montajını yaptım. Sanırım 474 TL' den yakalamıştım. Anakart üstündeki aparatların vidalarını gevşetip öyle taktım. 2 dk sürdü. 5600g ve rx 580 ile MX-4, yükte 41.5 derece max. gördüm. Open hardware monitör ile aldım değerleri.
Desene bir yandan mutlu olcam bir yandan mahalle ayağa kalkacak diye takarken ettiğim laflardan Allah kurtarsınNette videolar mevcut. Bu videoları izleyerek aşağı yukarı nasıl takacağını öğrenmiş olursun.
Zorlanabilirsin belki ama takarsın merak etme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Süper sevindim.
Yaparım diyorumda elim korkak aman kırarım aman bozarım diye diye takamıyom yurtdışında yaşasam bu stres olmazdıda yaparım eninde sonunda ama yapamazsam akşama kadar heralde mahalle ayağa kalkar :dO kadar gözünde büyütme.
Kırmazsın bozmazsın kendini böyle şartlama. 2dk da halledersin.Yaparım diyorumda elim korkak aman kırarım aman bozarım diye diye takamıyom yurtdışında yaşasam bu stres olmazdıda yaparım eninde sonunda ama yapamazsam akşama kadar heralde mahalle ayağa kalkar :d
O kadar gözünde büyütme.
Yanlış kişiyi alıntıladın.ilk kasanın üst tarafına gelen çentiği çapraz tutarak tak, sonra soğutucuyu düz konuma getir, sol elinle soğutucunun diğer tarafına eğim var sağ elinle çentiğe geçir. İlk yapışta benimde zordu ama şimdi 3 sn'de takıyorum.
bir şey sorcam hepsijet pazar günleride çalışıyor mu?Kırmazsın bozmazsın kendini böyle şartlama. 2dk da halledersin.
Maalesef kapatamayız.Bu soğutucunun rgb ışıklarını kapatabilirmiyiz
Teslimat pazar günü yok. Depo çalışıyor ve transfer oradan oraya gibi durumlar gerçekleşiyor.bir şey sorcam hepsijet pazar günleride çalışıyor mu?