arkadaşlar biraz önce bu modeli satın aldım önceden kullanan var mı veyahut daha iyi bi alternatifim var mıydı ona göre iptal edebilirim
benim gibi başka satın alan da varsa demek doğru bi karar vermişim snowman t6 çok öneriliyor fakat ses problemi oluyormuş bu konuda dert yakınan çok vardı. biraz daha araştırıp şu karşılaştırmayı buldumben satın aldım henüz ulaşmadı elime kargoda
yok hocam ben biraz önce 250tl ye satın aldım x127 yi çok mu pahalı180TL gibi fiyata alındıysa kesinlikle fiyat/performans olarak oldukça iyi olacağını düşünüyorum. Geçenlerde indirim vardı o fiyatlara Hepsiburada'da.
Yok hocam indirimi bittiğinde 389 liralara çıkmıştı fiyatı. Yinede parasına göre iyi olacağını düşünüyorum ürünün.yok hocam ben biraz önce 250tl ye satın aldım x127 yi çok mu pahalı
ani bi kararla x94 modelini almaya karar verdim hem daha uygundu hem de 2 fanı var daha büyük duruyo falan görünüşüne aldandım tecrübelerimi buraya yazarım https://www.hepsiburada.com/dark-fr...lu-islemci-sogutucu-dkccx94bl-p-HBV0000081EWKarkadaşlar biraz önce bu modeli satın aldım önceden kullanan var mı veyahut daha iyi bi alternatifim var mıydı ona göre iptal edebilirim