Dark frezzer x123 takilmiyor

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
489
Dostlar merhaba fark frezzer x123 aldım takicam ama bir tarafı geçirince diğer taraf havaya kalkıyor ne yapacagim

Ekler

• IMG_20250429_161915.jpg
    IMG_20250429_161915.jpg
    2 MB · Hit: 45
hocam 20 kere dark freezer x123 monte eden biri olarak kasa çok geniş değilse kasanın içinde anakart montajlı iken onu takmak çok zor. Anakartı cıkarıcaksın masanın üstünde monte ediceksin ondan sonra tekrar anakartı geri montajlayacaksın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fotoğrafını şimdi büyüterek baktım kasanın genişliği fena değil. ekran kartını sökerek dene istersen yapamazsan anakartı sök masada öyle monte et.

Ekran kartını sök, önce kısa boylu klipsi tak sonra da uzun boylu klipsi kararlı bi şekilde bastırarak yerine oturt.

hocam 20 kere dark freezer x123 monte eden biri olarak kasa çok geniş değilse kasanın içinde anakart montajlı iken onu takmak çok zor. Anakartı cıkarıcaksın masanın üstünde monte ediceksin ondan sonra tekrar anakartı geri montajlayacaksın.

fotoğrafını şimdi büyüterek baktım kasanın genişliği fena değil. ekran kartını sökerek dene istersen yapamazsan anakartı sök masada öyle monte et.
Hocam kartı çıkarttım şimdi ama yine böyle kalıyor korkuyorum öbür tarafa bastirmayada

Ekler

• 17459331352321608522676979573799.jpg
    17459331352321608522676979573799.jpg
    2.6 MB · Hit: 43
Son düzenleme:

aynen ama aşırı zorlamayın

macun sürmediysen deneye deneye tak bi kere çözersen olayı takmak kolay bastırabilirsin bence fanın bakır yüzeyini işlemci üzerine tam değdir sonra o plastik yere takma yerini 2 parmağınla sağlı sollu bastırırsan kolaylıkla takarsın diye düşünüyorum

Cok fazla bukersem ne olur en fazla

Full basdirdim ama yinede klips uzanmiyor hocam
Anakartı kasadan cıkarip oylr yapın.Bir yeri takınca diger tarafi biraz asagi dogru cekmeniz lazim.Zodlamaniz gerekiyor merak etmeuin bende takarken zorlanmistim.Zorlamadan olmuyor

Reis anakarta takılan fanın bağlandığı parçalar varya(braket parçası) onda ki alt tarafın vidalarını gevşet fana doğru çapraz gelebilecek hale gelsin. Sonra üst tarafı tak ardından altı geçir(mecbur geçiyor çünkü artık serbest halde takılacak yeri) sonra karşılıklı iki vidayı sık bu şekilde yaptım ben.

Reis anakarta takılan fanın bağlandığı parçalar varya(braket parçası) onda ki alt tarafın vidalarını gevşet fana doğru çapraz gelebilecek hale gelsin. Sonra üst tarafı tak ardından altı geçir(mecbur geçiyor çünkü artık serbest halde takılacak yeri) sonra karşılıklı iki vidayı sık bu şekilde yaptım ben.
Çok mantikli geldi şimdi deniyecegim

Geri