Hocam kartı çıkarttım şimdi ama yine böyle kalıyor korkuyorum öbür tarafa bastirmayadahocam 20 kere dark freezer x123 monte eden biri olarak kasa çok geniş değilse kasanın içinde anakart montajlı iken onu takmak çok zor. Anakartı cıkarıcaksın masanın üstünde monte ediceksin ondan sonra tekrar anakartı geri montajlayacaksın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fotoğrafını şimdi büyüterek baktım kasanın genişliği fena değil. ekran kartını sökerek dene istersen yapamazsan anakartı sök masada öyle monte et.
bastırıp oradaki plastik tırnağa otutturacaksınHocam kartı çıkarttım şimdi ama yine böyle kalıyor korkuyorum öbür tarafa bastirmayada
bastırıp oradaki plastik tırnağa otutturacaksın
Cok fazla bukersem ne olur en fazlabastırıp oradaki plastik tırnağa otutturacaksın
Full basdirdim ama yinede klips uzanmiyor hocambastırıp oradaki plastik tırnağa otutturacaksın
aynen ama aşırı zorlamayınhocam 20 kere dark freezer x123 monte eden biri olarak kasa çok geniş değilse kasanın içinde anakart montajlı iken onu takmak çok zor. Anakartı cıkarıcaksın masanın üstünde monte ediceksin ondan sonra tekrar anakartı geri montajlayacaksın.
fotoğrafını şimdi büyüterek baktım kasanın genişliği fena değil. ekran kartını sökerek dene istersen yapamazsan anakartı sök masada öyle monte et.
Anakartı kasadan cıkarip oylr yapın.Bir yeri takınca diger tarafi biraz asagi dogru cekmeniz lazim.Zodlamaniz gerekiyor merak etmeuin bende takarken zorlanmistim.Zorlamadan olmuyorCok fazla bukersem ne olur en fazla
Full basdirdim ama yinede klips uzanmiyor hocam
Çok mantikli geldi şimdi deniyecegimReis anakarta takılan fanın bağlandığı parçalar varya(braket parçası) onda ki alt tarafın vidalarını gevşet fana doğru çapraz gelebilecek hale gelsin. Sonra üst tarafı tak ardından altı geçir(mecbur geçiyor çünkü artık serbest halde takılacak yeri) sonra karşılıklı iki vidayı sık bu şekilde yaptım ben.