Neler Yeni

Dark Guardian kasa tavsiye eder misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Herkese merhaba ben yaklaşık 2 ay önce incehesaptan UBER aldım. Kasa olarak sharkoon seçmeme rağmen gamepower crimson guard geldi. Dark Guardian hava sirkülasyonunu çok başarılı bulduğum bir kasa. Gamepower cg yı satıp dark guardian almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ?

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Tavsiye ederim ama hangi bütçede?

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şöyle ki M.2 almayı düşünüyordum geçen aylara kadar fakat 480gb ssd m yeter dedim. Onun yerine PSU ve Kasamı değiştirmeyi düşünüyorum. Sistem de yepyeni (maksimum 40 saat kullandım-kullanmadım.) Gamepower crimson guard+xigmatek 650w 80+ psu mu satıp Dark Guardian ve Aerocool 80+ gold PSU almayı düşünüyorum. Bütçe olarak Kasa 460. PSUda 710 lira. Toplam 1170 yapıyor. Elimdekileri 500e satsam 670 tutuyor sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU şimdilik bekleyebilir diye düşünüyorum sonuçta 650w sistem için yeter. 80+ da şimdilik yeter diyelim. Ama şu kasayı almak istiyorum.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yorumunuz için teşekkürler attınız linkteki psu yu ve High Power 750W 80+ Bronze 550tl lik PSU yu çok beğendim. Hocam haklısınız fakat kasanın elime ulaşması 15gün sürdü. Şimdi itiraz etsem tamam geri gönderin diyecekler. Yolda helak olucak. 15 gün de orda bekleyecek. Sonra aynı sistemi ordan çıkarıp sharkoona montelicekler. Bİ 15 gün daha bekleyip göndericekler. Düşünmesi bile yorucu. Bir de müşteri hizmetlerine ulaşmak için 1 saat beklemek. Düşünürken mental olarak yoruldum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Guardian iyi kasadır.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Güzel kasa alabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Çok saolun yorumlarınız için. Gamepower crimsgon guardı da kimseye önermiyorum. Ön tarafında hem çok çok az hava çekiyor. Hem ön tarafta filtre namına hiç bir şey yok. Kısaca az ve tozlu hava çekiyor. eksi eksi. Önemli olan bir diğer hususta ben bu eski kasayı ne yapmalıyım? İkinci elinin fiyatı hakkında ''şu fiyattan sat'' gibi bir tavsiyede bulunabilicek kimse var mıdır ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Aldığınız model Dark Guardian mini olmamasina dikkat edin diğer model alınabilir gözüne hoş geldiyse hayırlı olsun.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Herkese merhaba ben yaklaşık 2 ay önce incehesaptan UBER aldım. Kasa olarak sharkoon seçmeme rağmen gamepower crimson guard geldi. Dark Guardian hava sirkülasyonunu çok başarılı bulduğum bir kasa. Gamepower cg yı satıp dark guardian almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ?
Benim yorumumu biliyorsun zaten, Guardian devam.
PSU'yu daha hesaplı alabilirsen, çok daha kârlı olur.

Mileven

80+ Silver
Çok saolun yorumlarınız için. Gamepower crimsgon guardı da kimseye önermiyorum. Ön tarafında hem çok çok az hava çekiyor. Hem ön tarafta filtre namına hiç bir şey yok. Kısaca az ve tozlu hava çekiyor. eksi eksi. Önemli olan bir diğer hususta ben bu eski kasayı ne yapmalıyım? İkinci elinin fiyatı hakkında ''şu fiyattan sat'' gibi bir tavsiyede bulunabilicek kimse var mıdır ?
yenı aldıtsan 400 tl gibi bir fiyata gider

Top Bottom