Dark Guardian kasa tavsiye eder misiniz ?

Reaksiyon skoru
240
Herkese merhaba ben yaklaşık 2 ay önce incehesaptan UBER aldım. Kasa olarak sharkoon seçmeme rağmen gamepower crimson guard geldi. Dark Guardian hava sirkülasyonunu çok başarılı bulduğum bir kasa. Gamepower cg yı satıp dark guardian almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ?

Tavsiye ederim ama hangi bütçede?

Hocam şöyle ki M.2 almayı düşünüyordum geçen aylara kadar fakat 480gb ssd m yeter dedim. Onun yerine PSU ve Kasamı değiştirmeyi düşünüyorum. Sistem de yepyeni (maksimum 40 saat kullandım-kullanmadım.) Gamepower crimson guard+xigmatek 650w 80+ psu mu satıp Dark Guardian ve Aerocool 80+ gold PSU almayı düşünüyorum. Bütçe olarak Kasa 460. PSUda 710 lira. Toplam 1170 yapıyor. Elimdekileri 500e satsam 670 tutuyor sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU şimdilik bekleyebilir diye düşünüyorum sonuçta 650w sistem için yeter. 80+ da şimdilik yeter diyelim. Ama şu kasayı almak istiyorum.

Hocam yorumunuz için teşekkürler attınız linkteki psu yu ve High Power 750W 80+ Bronze 550tl lik PSU yu çok beğendim. Hocam haklısınız fakat kasanın elime ulaşması 15gün sürdü. Şimdi itiraz etsem tamam geri gönderin diyecekler. Yolda helak olucak. 15 gün de orda bekleyecek. Sonra aynı sistemi ordan çıkarıp sharkoona montelicekler. Bİ 15 gün daha bekleyip göndericekler. Düşünmesi bile yorucu. Bir de müşteri hizmetlerine ulaşmak için 1 saat beklemek. Düşünürken mental olarak yoruldum.

Guardian iyi kasadır.

Güzel kasa alabilirsiniz

Çok saolun yorumlarınız için. Gamepower crimsgon guardı da kimseye önermiyorum. Ön tarafında hem çok çok az hava çekiyor. Hem ön tarafta filtre namına hiç bir şey yok. Kısaca az ve tozlu hava çekiyor. eksi eksi. Önemli olan bir diğer hususta ben bu eski kasayı ne yapmalıyım? İkinci elinin fiyatı hakkında ''şu fiyattan sat'' gibi bir tavsiyede bulunabilicek kimse var mıdır ?

Aldığınız model Dark Guardian mini olmamasina dikkat edin diğer model alınabilir gözüne hoş geldiyse hayırlı olsun.

Herkese merhaba ben yaklaşık 2 ay önce incehesaptan UBER aldım. Kasa olarak sharkoon seçmeme rağmen gamepower crimson guard geldi. Dark Guardian hava sirkülasyonunu çok başarılı bulduğum bir kasa. Gamepower cg yı satıp dark guardian almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ?
Benim yorumumu biliyorsun zaten, Guardian devam.
PSU'yu daha hesaplı alabilirsen, çok daha kârlı olur.

Çok saolun yorumlarınız için. Gamepower crimsgon guardı da kimseye önermiyorum. Ön tarafında hem çok çok az hava çekiyor. Hem ön tarafta filtre namına hiç bir şey yok. Kısaca az ve tozlu hava çekiyor. eksi eksi. Önemli olan bir diğer hususta ben bu eski kasayı ne yapmalıyım? İkinci elinin fiyatı hakkında ''şu fiyattan sat'' gibi bir tavsiyede bulunabilicek kimse var mıdır ?
yenı aldıtsan 400 tl gibi bir fiyata gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,335
Üyeler
188,405
Son üye
fooiliiu
Geri