cpt_griever
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 240
- İsim
- Buğra
Dönüp dolaşıp dark guardiana dönüyorum geri zaten , PSU sunu ayrı almayı planlıyorum bakalım siz nasıl aldınız? Size de hayırlı olsun bu arada sıkıntısız gelir kargonuz inşallah içiniz rahat olsun.Hocam öncelikle hayırlı olsun. Dark guardian pro çok isabetli bir seçim. Pro modelinde uzaktan kumanda var. Kumanda da fan speed yazan bir tuş var. Bastığınızda sessiz mod ve turbo mod arasında geçişi çok rahat yapabiliyorsunuz. Ses konusunda şunu söyleyeyim kimisi en parlak, RGB li kasanın hayalini kurar. Kimisi en sessiz kasayı ister. Benim de derdim en soğuk kasa. Eğer siz de benim gibi düşünüyorsanız yani işlemcim yanarken kasam sessizmiş sesliymiş pek fark etmez. Zaten oyunun sesini açınca bir şey duymuyorum. Ha ama size şunu söyleyeyim ''AMD STOK SOĞUTUCUSU, DARK Guardian PRO modelindeki 4 fanın toplamından daha çok ses çıkarıyor. Ordan hesap edebilirsiniz. Bununla birlikte ben hep turbo modda bırakıyorum (Fanların 7-24 turbo modda açık kalsa bile milyar milyon saat ömrü var o konuda da içiniz rahat olsun.). Ayrıca anakarta bırakmak düşündüğünüz kadar iyi olmuyor. Hantal hantal çalıştırıyor fanları.