❌İndirim Bitti! Dark RangeMAX ROUTER (OUTLET) 25.50 ₺

Sepete attım 5 tane, ne zaman bitecek diye bakmak istedim. Ara ara sayfayı yeniledim 2-3dk 5 stok duruyordu sonra 5. Dakika da F5`lediğimden sonra stok anında bitti, biri hepsine çöktü sanırım 😂
Bir kişi maksimum 2 tane alabiliyordu. Hatayı anlayıp stoğu kaldırmış olabilirler.

Evet hadi bakalım şimdi arayıp iptal veya 146TL fark istediler 🤨
şimdi beni de aradılar ürün fiyat ödemeden sadece kargo fiyatı ödeyerek almışsınız dedi sonra tekrar arayıp 146tl değil 120 tl ardaki fark dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İptal olursa teknobiyotik depo baskını videosu geliyor
ne zaman basıyoruz

Bu adamda beleş mal gönderecek tip var mı 😆
Alıntıyı görüntüle
OFFFFFFF ASHNDJIOAHOPDJOPASKDOĞAD YOK KANKA

şimdi beni de aradılar ürün fiyat ödemeden sadece kargo fiyatı ödeyerek almışsınız dedi sonra tekrar arayıp 146tl değil 120 TL ardaki fark dedi

ne zaman basıyoruz

OFFFFFFF ASHNDJIOAHOPDJOPASKDOĞAD YOK KANKA
Aynen öyle. Yoldayım depoya gidiyorum

• Hahaha
Reaksiyonlar: Lowe
İptal edin veya 120 lira ek ücret ödeyin dediler bana da :D iptal ettirdim

• Beğen
Beni az önce aradılar iptal mi yapalım yoksa 250₺ fiyatla almak istiyor musunuz dediler

Ben cins cins konuşup para istemelerini bekliyorum inşallah öyle yaparlar da beni sinir ederler THH ile nasıl kargo ücretimi aldıysam modemi de söke söke alırım :ROFLMAO:

İnsan gibi hata olmuş kusura bakmayın iptal ettik derlerse modeme falan ihtiyacım yok zaten.

Arayıp 120 TL farkı verin yada iptal edelim diyorlar.
Son durum iptal yani arkadaşlar.

• Beğen
Ben cins cins konuşup para istemelerini bekliyorum inşallah öyle yaparlar da beni sinir ederler THH ile nasıl kargo ücretimi aldıysam modemi de söke söke alırım :ROFLMAO:

İnsan gibi hata olmuş kusura bakmayın iptal ettik derlerse modeme falan ihtiyacım yok zaten.
Çalışıyordum iş arasında aradı yoksa çirkeflik yapacaktım ben de. Neyse başka 0 tllerde telafi ederiz

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,153
Üyeler
192,624
Son üye
entropy57
Geri