Bir kişi maksimum 2 tane alabiliyordu. Hatayı anlayıp stoğu kaldırmış olabilirler.Sepete attım 5 tane, ne zaman bitecek diye bakmak istedim. Ara ara sayfayı yeniledim 2-3dk 5 stok duruyordu sonra 5. Dakika da F5`lediğimden sonra stok anında bitti, biri hepsine çöktü sanırım![]()
Evet hadi bakalım şimdi arayıp iptal veya 146TL fark istedilerİptal olursa teknobiyotik depo baskını videosu geliyor
şimdi beni de aradılar ürün fiyat ödemeden sadece kargo fiyatı ödeyerek almışsınız dedi sonra tekrar arayıp 146tl değil 120 tl ardaki fark dediEvet hadi bakalım şimdi arayıp iptal veya 146TL fark istediler![]()
ne zaman basıyoruzİptal olursa teknobiyotik depo baskını videosu geliyor
OFFFFFFF ASHNDJIOAHOPDJOPASKDOĞAD YOK KANKA
Aynen öyle. Yoldayım depoya gidiyorumşimdi beni de aradılar ürün fiyat ödemeden sadece kargo fiyatı ödeyerek almışsınız dedi sonra tekrar arayıp 146tl değil 120 TL ardaki fark dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne zaman basıyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
OFFFFFFF ASHNDJIOAHOPDJOPASKDOĞAD YOK KANKA
Çalışıyordum iş arasında aradı yoksa çirkeflik yapacaktım ben de. Neyse başka 0 tllerde telafi ederizBen cins cins konuşup para istemelerini bekliyorum inşallah öyle yaparlar da beni sinir ederler THH ile nasıl kargo ücretimi aldıysam modemi de söke söke alırım
İnsan gibi hata olmuş kusura bakmayın iptal ettik derlerse modeme falan ihtiyacım yok zaten.