Neler Yeni

DARK SOULS 3 ALINIR MI?

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
Arkadaşlar hikayeli RYO'larını çok severim. Bu oyunda gözüme çarptı ama daha önce hiç oynamadım. Hazır çok büyük bir indirime girmiş Steam'de. Sice almalı mıyım? Ne tür oyunları seven kişiler oynamalı bu oyunu? Önerilerinizi dinliyorum, teşekkürler.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Kanser olmak istiyorsan oynayabilirsin

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
İndirimi güzel. E oyun da güzel kesinlikle alınabilir. Ama ben torrentci olarak beleşine konardım. Linç yemeye hazırım.
(Sonuçta yeni bir oyun oynayacaksın beğenmezsen siler atarsın ama beğenirsen satın alırsın.)

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanser olmak istiyorsan oynayabilirsin

Nesi kanser ediyor kral açıklar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirimi güzel. E oyun da güzel kesinlikle alınabilir. Ama ben torrentci olarak beleşine konardım. Linç yemeye hazırım.
(Sonuçta yeni bir oyun oynayacaksın beğenmezsen siler atarsın ama beğenirsen satın alırsın.)

Daha önce hiç torrentten oyun indirmedim. İllegal bir şey biliyorum ama her aranan oyunu ücretsiz indirip sorunsuz oynanabiliyor mu merak ediyorum.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege

Daha önce hiç torrentten oyun indirmedim. İllegal bir şey biliyorum ama her aranan oyunu ücretsiz indirip sorunsuz oynanabiliyor mu merak ediyorum.
Vallaha 2 3 saat oynadım oyunda gelişmek zor geldi bana ve booslar kesmesi o kadar zor ki kafayı yersin

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallaha 2 3 saat oynadım oyunda gelişmek zor geldi bana ve booslar kesmesi o kadar zor ki kafayı yersin

Benim için RYO dediğin Witcher tarzı olmalı. Witcher'ı oynayınca diğerlerinde hep onu arama derdine düştüm.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Benim için RYO dediğin Witcher tarzı olmalı. Witcher'ı oynayınca diğerlerinde hep onu arama derdine düştüm.
Mallesef witcher gibi bir oyunun benzerini bulamazsın onun yerine Red Dead Redemption 2 bakabilirsin aynı zevki verir sana

Mallesef witcher gibi bir oyunun benzerini bulamazsın onun yerine Red Dead Redemption 2 bakabilirsin aynı zevki verir sana
Bide PS4 varsa kesinlikle god Of War öneririm

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
valla oynayan arkadaşlarım öneriyodu

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

Online oyunlara giremezsiniz Torrent indirdiğiniz oyunda. Ama internette bütün oyunların offline torrent'ini bulmak mümkün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Arda Gençkurt
Instagram
ardapuerlupus
Steam
puerlupus
Dark Souls türünde gerçekten efsanevi bir oyun zorluğun keyfini çıkaracaksın zorlu günler seni bekliyor...

Top Bottom