Ds3 Ds1 oyna
Acı
Oyun zor, ve karmaşık bi hikayesi var. Hikayeyi dolaylı veriyor oyun araştırıp video falan izleyerek daha çok anlarsın. Oynanış olarak epey zorlayıcı zaten bu oyunu iyi yapan özelliklerinden biri bu, zor olması. Bu yüzden ilerledikçe ve boss kestikçe zorluklara rağmen devam etmenin, pes etmemenin, başarmanın verdiği haz pahabiçilemez
Ben mesela oynarken daha sonra girilmesi gereken bi yere girmiştim ve anlamamıştım. Ne kadar çok zorlansam da oynarken sövsem de en nihayetinde başarmanın verdiği mutlukla ayrılıyordum
Kısaca bu oyun herkese hitap etmez
İndirimde elden ring al daha user-friendly bi oyun
Dostum tek kelime ile özetliyorumelden ring 40 dolar şuan arada 20 dolarlık fark var indirimden rdr2, titanfall2 ve battlefield1 aldım dark souls 3 üde düşündüm ama daha önce oynanış videosunu fln izlemedim ilgimi çekmedi hiç aratma gereğinde bile bulunmadım ondan dolayı sorayım dedim içeriğinden bahsedermisiniz
Acı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun zor, ve karmaşık bi hikayesi var. Hikayeyi dolaylı veriyor oyun araştırıp video falan izleyerek daha çok anlarsın. Oynanış olarak epey zorlayıcı zaten bu oyunu iyi yapan özelliklerinden biri bu, zor olması. Bu yüzden ilerledikçe ve boss kestikçe zorluklara rağmen devam etmenin, pes etmemenin, başarmanın verdiği haz pahabiçilemez
Ben mesela oynarken daha sonra girilmesi gereken bi yere girmiştim ve anlamamıştım. Ne kadar çok zorlansam da oynarken sövsem de en nihayetinde başarmanın verdiği mutlukla ayrılıyordum
Kısaca bu oyun herkese hitap etmez
İndirimde elden ring al daha user-friendly bi oyun
Son düzenleme: