Neler Yeni

Dark Souls serisi nerden başlanmalı

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
1-2-3 şeklinde oynayacaksın işte herkes gibi sonra sekiro elden ring diye devam edersin yarın düşer zaten souls serisi indirime
1 grafikler bana göre güzel değil dks2 güzel ama dks 3 daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox şuan hepsi indirimde oyunların dks 1 mi dks 2 mi dks 3 mü

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
yahu o zaman niye soruyorsun ki .d ilk defa seriye başlayacaksan 2 den başla az saç baş yolarsın en azından
bro dks 3 ten başlsam sıkıntı olmucaksa ondan başlayım gidip niye dks 1 den başlayım oyunun remastered kötü dks 2 güzel ama dks 3 grafikleri gibi değil

Eclipse

80+ Bronze
bro dks 3 ten başlsam sıkıntı olmucaksa ondan başlayım gidip niye dks 1 den başlayım oyunun remastered kötü dks 2 güzel ama dks 3 grafikleri gibi değil
Ne sıkıntı olacağını düşünüyorsun?

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
ne sıkıntısı olabilir üçüde rpg oyunu zaten başla birinden sevdikçe devamını alıyorsun ister istemez

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
ne sıkıntısı olabilir üçüde rpg oyunu zaten başla birinden sevdikçe devamını alıyorsun ister istemez
dks 3 alıyorum dostum

Ne sıkıntı olacağını düşünüyorsun?
sıkıntı yok bro

ozaman 1 alayım 2 3 gideiyim

Bütçe artıramıyorsan o zaman remastered tavsiye ederim DS 2 yerine.
dark souls 1 2 aldım 85 tl kaldı kartta

Son düzenleme:

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan
dks 3 alıyorum dostum

sıkıntı yok bro

ozaman 1 alayım 2 3 gideiyim

dark souls 1 2 aldım 85 TL kaldı kartta
İyi yapmışsın hocam bak keyfine. Eğer sabırlı olursan bi de biraz yazanları, zırhların bilgilendirme kısmını falan okursan oyunun içine biraz daha girmiş olursun. O zaman verdiğin paranın hakkını aldığını hissedeceğine eminim. Seversen yani. Örnek olarak şuan DS3 250 tl mi sonuna kadar değer elden ring 600 tl mi inan sonuna kadar değer. Sadece bizim ekonomiden kurdan dolayı zorumuza gidiyor. Gerçekten böyle üzerinde düşünülmüş emek verilmiş oyunlar. Açık dünya kılıç zırh koydum sağda solda koş loot yap değil.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
İyi yapmışsın hocam bak keyfine. Eğer sabırlı olursan bi de biraz yazanları, zırhların bilgilendirme kısmını falan okursan oyunun içine biraz daha girmiş olursun. O zaman verdiğin paranın hakkını aldığını hissedeceğine eminim. Seversen yani. Örnek olarak şuan DS3 250 TL mi sonuna kadar değer elden ring 600 TL mi inan sonuna kadar değer. Sadece bizim ekonomiden kurdan dolayı zorumuza gidiyor. Gerçekten böyle üzerinde düşünülmüş emek verilmiş oyunlar. Açık dünya kılıç zırh koydum sağda solda koş loot yap değil.
dks1 aşık oldum dks 2 aldım dks 1 bittince dks2 başlıcam sonra dks 3 sonrasına bakacağım instagram takip edebilirsin beni instagram rokez99

İyi yapmışsın hocam bak keyfine. Eğer sabırlı olursan bi de biraz yazanları, zırhların bilgilendirme kısmını falan okursan oyunun içine biraz daha girmiş olursun. O zaman verdiğin paranın hakkını aldığını hissedeceğine eminim. Seversen yani. Örnek olarak şuan DS3 250 TL mi sonuna kadar değer elden ring 600 TL mi inan sonuna kadar değer. Sadece bizim ekonomiden kurdan dolayı zorumuza gidiyor. Gerçekten böyle üzerinde düşünülmüş emek verilmiş oyunlar. Açık dünya kılıç zırh koydum sağda solda koş loot yap değil.
ingilizcem çok az ama bütün şeyleri biliyoruz zaten oyunlardan öğrendik ingilizceyi ben mesala call of duty modern warfare 3 ten öğrendim güzeldi

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan
dks1 aşık oldum dks 2 aldım dks 1 bittince dks2 başlıcam sonra dks 3 sonrasına bakacağım instagram takip edebilirsin beni instagram rokez99

ingilizcem çok az ama bütün şeyleri biliyoruz zaten oyunlardan öğrendik ingilizceyi ben mesala call of duty modern warfare 3 ten öğrendim güzeldi
Biliniyor evet ama temel şeylerden farklı anlatımlarda var ds oyunlarında. Sevmene sevindim iyi eğlenceler

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
İnstagram pek kullanmıyorum da bi hesabım vardı atayım sana takip.

Takip ettim seni
Adın btkfurkan_ dimi instagram adın bu arada yaş kaç

İnstagram pek kullanmıyorum da bi hesabım vardı atayım sana takip.

Takip ettim seni
Ps5 olsaydı Demon's Souls,alıp oynardım ama ben xbox cıyım onuda oynamaya gerek yok doğru mudue

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan
hocam mesaj attım konu yer kaplamasın.

Top Bottom