Neler Yeni

Dark Souls trilogy yeni gümrük yasası ile teslim alabilir miyim?

Lydian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
serhat yavuz
maalesef pek bılgım yok
Az önce amazontr'nin canlı desteğine anlattım durumu ve şöyle bir cevap geldi
"Ürününüz Almanya dan geliyor endişeniz olmasın gümrük sevkiyat faturasına göre işlem sağlıyor siz o tarihten önce sipariş oluşturmuşsunuz."

"Anladım teşekkür ediyorum, bu konu ile herhangi bir sorun yaşarsam nerelere başvurabilirim? "

Dedim devamında ve müşteri hizmetleri de aynen şöyle söyledi.

"Sorun yaşamazsınız olası bir durumda biz size destek olmak için buradayız."

Belki aynı tarihlerde birileriyle aynı anda almışızdır ya da benim gibi fiyatı 30 eurodan fazla tutan bir alışveriş yapmıştır o arkadaşlara da bilgilendirme olsun diye böyle detay veriyorum.

Son düzenleme:

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
Muhammed efe
Merhaba Amazontr'den satıcının Amazon Germany olduğu mağazadan Dark Souls trilogy aldım ve ürünün kendi fiyatı 1.341, 87 TL buna ek olarak ithalat ücreti depozitosu olarak 335,46 TL aldılar yani toplam 1.677, 33 TL bu kadar ödedim. Yeni 30 euro gümrük yasası ile bu ürünü teslim almam mümkün müdür?
Ürününü gümrükte bekletilme riskin var. Riske girmek istiyorum dersen iptal etme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az önce amazontr'nin canlı desteğine anlattım durumu ve şöyle bir cevap geldi
"Ürününüz Almanya dan geliyor endişeniz olmasın gümrük sevkiyat faturasına göre işlem sağlıyor siz o tarihten önce sipariş oluşturmuşsunuz."

"Anladım teşekkür ediyorum, bu konu ile herhangi bir sorun yaşarsam nerelere başvurabilirim? "

Dedim devamında ve müşteri hizmetleri de aynen şöyle söyledi.

"Sorun yaşamazsınız olası bir durumda biz size destek olmak için buradayız."

Belki aynı tarihlerde birileriyle aynı anda almışızdır ya da benim gibi fiyatı 30 eurodan fazla tutan bir alışveriş yapmıştır o arkadaşlara da bilgilendirme olsun diye böyle detay veriyorum.
Kanka bizim gümrük kurallara uymuyor ki. Şu an binlerce insanın ürünü gümrükte bekliyor. Ürün bedelini de kafalarına göre belirliyorlar bazen. Ama umarım sizin ürünlere sorun olmaz.

Top Bottom