DejavuTN 80+ Bronze Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 1,169 En İyi Cevap 1 20 Ekim 2020 #1 HDD buldum bu sefer HDD takılıcak yer bulamadım Kasanın altında PSU'nun yanında bi boşluk var ama bomboş direk. Sürgülü bir aparat falan olması gerekmiyor mu?
HDD buldum bu sefer HDD takılıcak yer bulamadım Kasanın altında PSU'nun yanında bi boşluk var ama bomboş direk. Sürgülü bir aparat falan olması gerekmiyor mu?
En İyi Cevap bythmn 22 Ekim 2020 Kusura bakma işten mesaja dönemedim. Fotoğraftaki yerlere denk gelecek şekilde sabitliyorsun dostum. Bu kasada kızak yok yani.
Kusura bakma işten mesaja dönemedim. Fotoğraftaki yerlere denk gelecek şekilde sabitliyorsun dostum. Bu kasada kızak yok yani.
bythmn 80+ Gold Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8,077 En İyi Cevap 1 22 Ekim 2020 #27 DejavuTN yazmış: Dün baya bi uğraştım kasanın en altında ve gösterdiğin yerdeki deliklere taktım. Teşekkürler yardımın için Devamı için tıklayın... İyi bari ben de aynı şekilde bugta kalmıştım ilk gördüğümde. Rica ederim. Upvote 0 Downvote
DejavuTN yazmış: Dün baya bi uğraştım kasanın en altında ve gösterdiğin yerdeki deliklere taktım. Teşekkürler yardımın için Devamı için tıklayın... İyi bari ben de aynı şekilde bugta kalmıştım ilk gördüğümde. Rica ederim.