Yoo gayet de var?Fanlar varmı yokmu belli değil :/
Bu kasayı @James Gg almıştın dimi3-4 gün önce fay teknolojinin sattığı fortes kasadan aldım 2 tane %111 n11 kuponu ve naysla 730tlye geldi kasa 899tlden satışa çıkmıştı kampanyalı olarak.
![]()
GAMETECH FORTES 4x120mm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GAMETECH FORTES 4x120mm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! GAMETECH FORTES 4x120mm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.268,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
şimdi mng şubeden geliyorum kasaların ikisi de hasar almış tutanak tutup iade açtımBu kasayı @James Gg almıştın dimi
İkisini birden parçalamayı nasıl başarmışlarşimdi mng şubeden geliyorum kasaların ikisi de hasar almış tutanak tutup iade açtım![]()
Üstte 360 derken? Ketçap mayonez de olsun mu? (!)Beyaz güzelmiş, biraz daha büyüğünü çıkarırlarsa daha güzel olur yeni 3 fanlı kartlar sığmaz buna. Hem üstte 360 desteği de olursa tadından yenmez. Ama orta seviye sistemler için gayet güzel ve yeterli
akıl alır iş değil birisine yan taraftan girmiş, diğerine de ayakların bağlı olduğu sacdan girip bükmüş kasa sallanıyordu yere koyuncaİkisini birden parçalamayı nasıl başarmışlar