Çözüldü✓ Darkflash marka PSU hakkında yardım.

Squirtle48

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,969
Merhaba arkadaşlar. Daha önceden kasa değişikliği yapmıştım. DarkFlash Phantom kasa almıştım. İçinde dahili Darkflash 80+ PSU ile geldi. Fakat ben bu PSU yu kullanmıyorum. Ne olup ne olmadığını bilmediğim için. Şuan kuzenimin PSU ihtiyacı olduğu için bunu vermek istiyorum. Fakat bu PSU hakkında bir bilgim yok. Eğer bilen varsa veya araştırıp bana dönebilecek birileri varsa çok memnun olurum. Çünkü PSU dan pek anlamıyorum, hangi korumaları var ve nerden araştırabilirim bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi forumlar.

PSU: https://urun.n11.com/bilgisayar-kas...aahMGMAMOi5xPLu9tsa9wFK71EMSTddgaAloJEALw_wcB

Linkteki kasa ile birlikte geldi.

Son düzenleme:
Aigo marka PSU var sanırım. Game Garajdaki PSU lardan.
Şimdi burda bir şey desem hocam 10 sayfa kavga çıkaracakları için. :/
PSU sorunsuz öyle diyim ben 80+ BRONZE sertifikasıda var kanıtlı. Ben dahil kullanan çok kişide var.

PSU sorunsuz öyle diyim ben 80+ BRONZE sertifikasıda var kanıtlı. Ben dahil kullanan çok kişide var.
mesela ben:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Markası aigo ise forumda kullanan çok var gamegarajda aynısını kullanıyor.
Henüz patlayan görmedik.
Korumaları var.

Şu linke bir bakar mısın senin PSU da buna benziyorsa aigo dur.

aynısı3>

şu benim bios konusuna baksanız @ByEfe04

Aigo. Kuzeninize karşı bu suikast planı iyi. Hem tüm bina patlamaz sadece masa :D

Marka direk Darkflash kendi PSU ları diye kalmış aklımda ama. Bir yarım saat 40 dakikaya çıkıcam ofisten. Eve geçince tam olarak ne, resim atıyım size.
Markası aigo ise forumda kullanan çok var gamegarajda aynısını kullanıyor.
Henüz patlayan görmedik.
Korumaları var.

Şu linke bir bakar mısın senin PSU da buna benziyorsa aigo dur.

Bu gönderdiğinize benziyor gibi de resim atıcam bir saat içinde tam emin olamadım şimdi.

Marka direk Darkflash kendi PSU ları diye kalmış aklımda ama. Bir yarım saat 40 dakikaya çıkıcam ofisten. Eve geçince tam olarak ne, resim atıyım size.

Bu gönderdiğinize benziyor gibi de resim atıcam bir saat içinde tam emin olamadım şimdi.
Atın hocam anlarım ben zaten.

Aigo. Kuzeninize karşı bu suikast planı iyi. Hem tüm bina patlamaz sadece masa :D
Aigo mu bilmiyorum ama 1 saat içinde net fotoğrafını çekip koyucam bu konuya. Ben Darkflash markasının kendi PSU su diye hatırlıyorum da. Olmayada bilir tabi.

Atın hocam anlarım ben zaten.
Eyv hocam, dediğim gibi 1 saate kadar koyucam resim.

Merhabalar arkadaşlar tekrardan.
PSU nun fotoğrafını bırakıyorum. Aigoymuş yorumlarınızı bekliyorum.
@ByEfe04
2.png

Merhabalar arkadaşlar tekrardan.
PSU nun fotoğrafını bırakıyorum. Aigoymuş yorumlarınızı bekliyorum.
@ByEfe04
Alıntıyı görüntüle
Plug load solutions sitesinde 80+ Bronze sertifikası bulunuyor. PSU da herhangi bir sorun yok zaten, ülkede daha yeni game garaj sayesinde tanınmaya başladı aigo markası. Adamlara fırsat vermeden alınmaz diyorlar. İşte bizim ülkenin de sorunlarından biri bu zaten, her yeni şeye önyargı ile yanaşmak. Ülkeye MSI Asus gibi büyük markalarda yeni girdiği zaman kimse bilemezdi bu kadar iyi kaliteli ürünlerinin olduğunu. Kısaca hocam siz kuzeninize verin bu psu lardan gerek forumda gerek ülkede çok kullanan var sorun yaşayan daha 1 kişi çıkmış forumda ama o kişiden de foto konuşma ss i felan istedim yazmadı üstelik yeni kullanıcıydı ki büyük ihtimalle PSU ya çamur atan birinin açtığı yeni hesap diye düşünüyorum ben.

Plug load solutions sitesinde 80+ Bronze sertifikası bulunuyor. PSU da herhangi bir sorun yok zaten, ülkede daha yeni game garaj sayesinde tanınmaya başladı aigo markası. Adamlara fırsat vermeden alınmaz diyorlar. İşte bizim ülkenin de sorunlarından biri bu zaten, her yeni şeye önyargı ile yanaşmak. Ülkeye MSI Asus gibi büyük markalarda yeni girdiği zaman kimse bilemezdi bu kadar iyi kaliteli ürünlerinin olduğunu. Kısaca hocam siz kuzeninize verin bu PSU lardan gerek forumda gerek ülkede çok kullanan var sorun yaşayan daha 1 kişi çıkmış forumda ama o kişiden de foto konuşma ss i felan istedim yazmadı üstelik yeni kullanıcıydı ki büyük ihtimalle PSU ya çamur atan birinin açtığı yeni hesap diye düşünüyorum ben.
Eyv hocam çok teşekkür ederim bir deneyelim bakalım. (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,137
Üyeler
188,883
Son üye
muhammed1036
Geri