Neler Yeni

darksiders türkçe yama nerden bulabilirim

aLoNeDarK33

80+ Bronze
arkadaşlar en sonunda darksiders warmastered edition ı indirebildim şimdi oyuna türkçe yama kurmak istiyorum ama internette normal oyun için otomatik yama kurma programı var bu yüzden warmastered sürümünü kabul etmiyor sizce ne yapabilirim (warmastered için buldum ama dosyalar 720mb gözüküyor ve bence sadece yazı çevirisi için oldukça büyük bir boyut bu virüs olduğunu düşündüğümden indirmedim)
normal yama : https://www.oyunceviri.net/darksiders-2/

aLoNeDarK33

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zararlı yazılımlar KB boyutunda bile olabilir. 720 MB'lık dosyayı Antivirüs yazılımı açık iken kurduğunuz takdirde hiçbir sorun yaşamazsınız. Çeviriyi oyunun Remastered sürümü için bu şekilde portlamışlardır.

çok teşekkürler ama bununla birlikte bir sorunum daha var oda indirmeyi başlatıyorum ve belli bir süre sonra sebepsiz yere indirme yapılamayıp iptal oluyor az önce yaklaşık 400mb indirmiştim iptal etti gene indirmek zorunda kalıyorum ne yapabilirim

Akiran

80+ Silver
çok teşekkürler ama bununla birlikte bir sorunum daha var oda indirmeyi başlatıyorum ve belli bir süre sonra sebepsiz yere indirme yapılamayıp iptal oluyor az önce yaklaşık 400mb indirmiştim iptal etti gene indirmek zorunda kalıyorum ne yapabilirim
Başka bir internet tarayıcısı ile indirmeyi deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,484
Üyeler
172,841
Son üye
Selahattin T
Top Bottom