1300 TL'ye almistim güzel mouse alinabilir tabi o fiyata daha iyisi varmi yok mu bilemem banada cok onerildi en sonunda aldimArkadaşlar en fazla çıkacağım bütçe bu.
Nasıl memnun musun daha önce kullandığın mouse ile karşılaştırır mısın1300 TL'ye almistim güzel mouse alinabilir tabi o fiyata daha iyisi varmi yok mu bilemem banada cok onerildi en sonunda aldim![]()
V3 modeli kablolu kankam ve arkadaş tercihen hem Razer hem de Siyah mouse istemiyordu M3 4K güzel bir tercihRazer Deathadder V3 1600 en son gaming gecesinde vardı istersen bekle gaming gecesinde indirimli olarak alabilirsin
Pardon cevap vermeyi unuttum evet memnunum benim mousem migrostan aldigim kotu bir mouseydi eski yani ama bu mouse gercekten cok guzel driveri var ayar yapabiliyosunNasıl memnun musun daha önce kullandığın mouse ile karşılaştırır mısın
Pisman olmazsin yaninda grip tapede geliyor ben yok saniyodum sormustum saticiya bilmiyorum demisti ama icinden cikmasi mukemmelNasıl memnun musun daha önce kullandığın mouse ile karşılaştırır mısın
ben aldım elime büyük geldiği için kenarda duruyorArkadaşlar en fazla çıkacağım bütçe bu.
ama güzel mouse baya küçük olsa tam benlik olurduben aldım elime büyük geldiği için kenarda duruyor