❌İndirim Bitti! Darmoshark M3 4K Kablosuz Oyuncu Mouse 2.560TL

Nasıl mouse bilmiyorum ama fiyatı altı ayın en ucuzu
abi kullanmadığınız veyahut hakkında bilginiz olmayan eşyalar, ekipmanlar veyahut şeyler hakkında başlık açmak kusura bakmayın ama mantıklı gelmiyor.

Kanka kullanmadığın mouse yokya ondan soruyorum sana göre en iyi mouse ney f/p olarak bakılırsa ?

daha önce bu mouseu bu satıcı da görmüştüm 3800 den satıyor bu mouse bu satıcıda yaklasık 6 7 aydır var yanı elındekı ürünler eski yanlış bilgi vermek istemiyorum ama BENİM BİLDİĞİM kadarıyla bu mouse un üretimi durdu yanı satılan mouse 6 7 ay veya daha fazladır satıcının elınde. BEN KÖTÜLEME YAPMIYORUM SADECE BİLDİĞİMİ AKTARMAK İSTEDİM

Kullandım. Başta çok güzeldi, tek sorun yazılımın saçmalığıydı. Sonra sol click, double click atmaya başladı. Debounce falan kesmedi. Tavsiye etmem.
3 ayda orta click pert

Kullandım 1 hafta sonra iade ettim amazona. Dostum faceit 2500 eloyum kullanmadığım mouse yoktur piyasada. Darmoshark ın geri kalır bir yanı yok. Ha malzeme kalitesi bir tık razer ve zowie ye göre kötü ama kaldırıpta duvara atmadığın takdirde sorun olmaz.
Hocam aktif olarak ne kullanıyorsun merak ettim, bende birçok ürün denedim ama şu hitscan da kaldım bir süredir, lamzu maya x büyük gelmişti viper v3 te büyük olur diye denemedim bile

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Kullandım 1 hafta sonra iade ettim amazona. Dostum faceit 2500 eloyum kullanmadığım mouse yoktur piyasada. Darmoshark ın geri kalır bir yanı yok. Ha malzeme kalitesi bir tık razer ve zowie ye göre kötü ama kaldırıpta duvara atmadığın takdirde sorun olmaz.
Akrabalık var mı?
images.jpg

900 küsür liraya 8k ajaz apex almıştım bunlar bu paralar ediyorsa apex modeli 3 4bin eder o zaman

Wriathden stok bekleyin yada m3s pro ekstra dongle alın

Eder eder darmoshark iyidir sen 5k lık mouseleri kullan asıl onlar o paralar etmez dersin
Malzeme kalitesi rezalet otesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl mouse bilmiyorum ama fiyatı altı ayın en ucuzu
Kesinlikle bu fiyat verilmez

Geri