Neler Yeni

🔥İndirim Darmoshark M3 4K Kablosuz Oyuncu Mouse 2.560TL

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,849
İsim
Oğuz
Kullandım 1 hafta sonra iade ettim amazona. Dostum faceit 2500 eloyum kullanmadığım mouse yoktur piyasada. Darmoshark ın geri kalır bir yanı yok. Ha malzeme kalitesi bir tık razer ve zowie ye göre kötü ama kaldırıpta duvara atmadığın takdirde sorun olmaz.
Zowie mi malzeme kalitesi olarak iyi? Tarihin en Overrated mouseları Zowie.
Zowie mouse sevmek Plasebo etkisi falan olmalı. Hem kütük gibi ağır hem de eski sensör.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Kullandım 1 hafta sonra iade ettim amazona. Dostum faceit 2500 eloyum kullanmadığım mouse yoktur piyasada. Darmoshark ın geri kalır bir yanı yok. Ha malzeme kalitesi bir tık razer ve zowie ye göre kötü ama kaldırıpta duvara atmadığın takdirde sorun olmaz.
zowıe razer a gore donanımı berbat saglam mouse lar üretiyor kablosuz pıyasasına cok geç girdiler ve fiyatlar uçuk

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Furkan
900 küsür liraya 8k ajaz apex almıştım bunlar bu paralar ediyorsa apex modeli 3 4bin eder o zaman
İkisi de var bence. Yerin dibine sokulmuş ama hissiyat ve malzeme kalitesi olarak net Darmoshark daha iyi bence Apex'ten. Sensör ve donanım yönünden tabi ki Apex daha iyi. Rog Gladius III Aimpoint ve ve Ajazz Pro da var, hepsi arasında gidip geliyorum. Apex'i sattım, Darmoshark satışta. Büyük ihtimalle Pro'yu kullanıp, ROG'u yedek tutacağım ama bence kalite olarak Ajazz'a göre üstün bir mouse.

Cosef99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu
Kullanmıştım malzeme kalitesi ve yazılımı çok kötü bu paraları verenin aklını sorgularım.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Furkan Aydın
Darmoshark kullanmış biri olarak malzeme kalitesi acayip kötü. Hani şurda 800 TL ye ajazz pro aldım çinden bunun 2 katı daha iyi malzeme kalitesi var. Yazılımı olmasada olur seviyesinde . Ayrıca böyle mouselar alırken yolunuz yanlışlıkla connectgame felan düşmesin sat bırak mantığı ile çalışıyorlar elinizde kalır.

Top Bottom