Darmoshark m3 4k uygulaması

umutbaba

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar merhaba yeni aldığım darmoshark m3 4k için bağlantıyı sağladım ve 4k ya çektim mouse u dil bölge ayarlarını değiştirerek. Peki ben bu uygulamayı kapattığımda 4k dan çıkıyor mu yoksa ben tekrar değiştirene kadar mouse hafızasına atıyor mu bilen varsa yardımcı olsun

Arkadaşlar merhaba yeni aldığım darmoshark m3 4k için bağlantıyı sağladım ve 4k ya çektim mouse u dil bölge ayarlarını değiştirerek. Peki ben bu uygulamayı kapattığımda 4k dan çıkıyor mu yoksa ben tekrar değiştirene kadar mouse hafızasına atıyor mu bilen varsa yardımcı olsun
Google a mouse polling rate test yaz bak

Nereden aldın ve memnunmusun bende alacamda

connectgameden aldım çok memnunum en ucuz orda var diğer yerlerde nerdeyse 2 katı fiyatına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eyvallah bu arada oluyormuş programla bir kere programlayınca o şekilde kalıyor
Peki ürün orijinal di demi conncet game ürünün arkasında durmuyordi

şuanda rival 3 wirelles kullanıyorum sizce
https://shop.connectgame.com.tr/pro...uz-gaming-mouse-kailh-gm-8-0-paw-3395-beyaz-1

4k modeline bu mouseden geçilir mi ve 1300 TL eder mi ?
ben normal rival 3 kullanıyordum geçtiğimde o hz farkını hissedebiliyorsun. Bence 1300 bu mouse a az bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki ürün orijinal di demi conncet game ürünün arkasında durmuyordi
ürünün click sesini bile karşılaştırdım tamamen aynı hz testi yaptım 4kyi veriyor şu an

ben de aldım tek sevdiğim yanı aşırı büyük olması :D onun dışında müq

Geri