darmoshark m3 kullanan varmı

tunq

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
416
bu fiyata bu mouseyi düşünüyorum malzeme kalitesinden korkuyom kullanan varsa yardımcı olabilirmi

Ben kullanmıyorum ama önerip aldırdığım arkadaşlarım memnun kaldı. Bu fiyata güzel bir mouse

Ben kullanmıyorum ama önerip aldırdığım arkadaşlarım memnun kaldı. Bu fiyata güzel bir mouse
hocam malzeme kalitesi hakkında ne düşünüyosun bide uğraşırsan bi video çekip atarsan çok mutlu olurum ama uğraşamam dersende np

hocam malzeme kalitesi hakkında ne düşünüyosun bide uğraşırsan bi video çekip atarsan çok mutlu olurum ama uğraşamam dersende np
Youtubede incelemeleri vardır. Forumda da alan vardır görüpte yazar belki.

Edit: Bu videoya bakabilirsin

videoyu 50 kere falan izlemişimdir videodaki m3 kahverengi modelimi onu anlayamadım valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazıları sol clicke çok basınca orta tekerlek aktif oluyo falan diyodu o oluyomu onu sorayım

videoyu 50 kere falan izlemişimdir videodaki m3 kahverengi modelimi onu anlayamadım valla

bazıları sol clicke çok basınca orta tekerlek aktif oluyo falan diyodu o oluyomu onu sorayım
siyah olan n3 krem olan m3

Arkadaşımdan duymadım valla hiç öyle bir sorun şans işi olabilir biraz

siyah olan n3 krem olan m3

Arkadaşımdan duymadım valla hiç öyle bir sorun şans işi olabilir biraz
ilk mesajı yanlış okumuşum siz kullanıyosunuz sanmıştım o yüzden detay istemiştim kusura bakmayın

bu fiyata bu mouseyi düşünüyorum malzeme kalitesinden korkuyom kullanan varsa yardımcı olabilirmi
Ben memnunum içini açıp vidaları daha sıkı sıkınca daha iyi oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,560
Üyeler
190,762
Son üye
sky67
Geri