Çözüldü✓ Darmoshark M3 Pro Max alınır mı?

Darmoshark M3 Pro Max almayı düşünüyorum. FPS oyunları çok sık oynarım, elim büyük olduğu için Ajazz, Scyrox vb. mouseler yerine bunu buldum. Kötü bir yanı var mıdır? Bir de Wraith sitesinde hangi fırsatlar var?
Hocam bende var yaklaşık 3 ay oldu hiç bir sorunu yok skatezleride gayet güzel büyük el için kesinlikle tavsiye ederim. Dongle yanında küçük bir tane çıkıyor ama 1k destekliyor sadece. Eğer 8k desteklemesini istiyorsan ekstra dongle alman lazım. 1k hz de gecikme falan da olmuyor öyle bişe yok yani

Hocam bende var yaklaşık 3 ay oldu hiç bir sorunu yok skatezleride gayet güzel büyük el için kesinlikle tavsiye ederim. Dongle yanında küçük bir tane çıkıyor ama 1k destekliyor sadece. Eğer 8k desteklemesini istiyorsan ekstra dongle alman lazım. 1k hz de gecikme falan da olmuyor öyle bişe yok yani
Tamam teşekkürler yorumun için. Kupon vs. Var mıydı sen alırken

Tamam teşekkürler yorumun için. Kupon vs. Var mıydı sen alırken
bi tane vardı da 60-70tl indirim yapmıştı ve kodu hatırlamıyorum. ben iyzico parolapara kampanyasından 1400 e mi ne almıştım

1 kuruş ile 8 kuruşun arasında da 8 kat fark var ama ikisinin eksikliği kimseye koymaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Swar conlife gibi kodlar var
Tamam hocam sana güveniyorum. Ben 1 kuruş-8 kuruş gibi değil de 1000 TL - 8000TL gibi karşılaştırdığım için öyle düşündüm. Kodlar dışında iyzico, parolapara falan devam ediyor mu?

Tamam hocam sana güveniyorum. Ben 1 kuruş-8 kuruş gibi değil de 1000 TL - 8000TL gibi karşılaştırdığım için öyle düşündüm. Kodlar dışında iyzico, parolapara falan devam ediyor mu?
parolaparayı bilmiyorum ama iyzico devam ediyor arada ki fark 1-8 kuruş gibi 1ms ile 0.125ms arasında 1ms bile fark yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,977
Üyeler
183,365
Son üye
computerengineer2
Geri