Neler Yeni

🔥🔥DARMOSHARK M3 Wireless PixArt 3395 Sensor Gaming Mouse 1199 TL🔥🔥

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
connectgameden alışveriş yapmayın arkadaşlar dolandırıcı thh kararı lehime çıktı adamları avuakta verdim avukat adresini bulamadı telefonları açmıyorlar zaten sakın ama sakın bulaşmayın paranızı çöpe atmayın.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Peki alınacak olsa

DARMOSHARK M3 Wireless mı yoksa

Ninjutso Katana Superlight mı önerirsiniz

ikiside güzel ama bu daha iyi nasıl shape istediğine kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi bütün esporcular aynı mouse'u kullanırken heyecan aramanın mantığı ne anlamıyorum cidden bilen yazsın :D :D

Logitech G PRO X Superlight

Fiyatı 3000 TL sanmıştım pardon xD​

eskidi artık daha iyi mouseler var sırf çok ekipman değişmedikleri için onu kullanıyor esporcular ama shape olarak hoşuna gidiyorsa hala dünyanın en iyi mousesi yalan yokta 3000 lirada fazla bence

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
ikiside güzel ama bu daha iyi nasıl shape istediğine kalmış

eskidi artık daha iyi mouseler var sırf çok ekipman değişmedikleri için onu kullanıyor esporcular ama shape olarak hoşuna gidiyorsa hala dünyanın en iyi mousesi yalan yokta 3000 lirada fazla bence
Yurtdışındaki incelemelerini izledim malzeme kalitesi ve basma hissiyatı anlamında berbat bir mouse imiş kendileri...

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Yurtdışındaki incelemelerini izledim malzeme kalitesi ve basma hissiyatı anlamında berbat bir mouse imiş kendileri...
kailh switch var basma hissiyatı berbat olması imkansız malzeme kalitesini bilmiyorum sensörü için konuşmuştum

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
kailh switch var basma hissiyatı berbat olması imkansız malzeme kalitesini bilmiyorum sensörü için konuşmuştum
Sensörü beleş zaten de, Basma hissiyatı olarak Fortnite, MC gibi oyunlarda drag click yaparken söylendiği kadarı ile "bastım mı basmadım mı?" hissedemiyor muşuz... Ve Kalih GM8.0'ı şahsen ben beğenmiyorum Huano Pink Dot'un yanından geçemez...

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Sensörü beleş zaten de, Basma hissiyatı olarak Fortnite, MC gibi oyunlarda drag click yaparken söylendiği kadarı ile "bastım mı basmadım mı?" hissedemiyor muşuz... Ve Kalih GM8.0'ı şahsen ben beğenmiyorum Huano Pink Dot'un yanından geçemez...

doğru kailh switch linear fps oyunları için uygun

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
doğru kailh switch linear fps oyunları için uygun
Valla ben almam bunu, sonradan vazgeçtim acayip soğudum mouse'dan elina alıp sıkıncı gıcırdıyor biliğin berbat bir kalitesei var... Gider XM1R, MM712 falan alırım...

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
connectgameden alışveriş yapmayın arkadaşlar dolandırıcı thh kararı lehime çıktı adamları avuakta verdim avukat adresini bulamadı telefonları açmıyorlar zaten sakın ama sakın bulaşmayın paranızı çöpe atmayın.
Niye la ben aldım 900'e xm1r 3 gün sonra geldi elime şuan da kullanıyorum 1 2 aydır gayet iyi valla

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
x2 ne kanka sora lamzu xtrfy m8 varken
Ne? hsohıpfsıophıopahıofshıfsa

Sensörleri aynı zaten hiçbir farkları yok lamzu'yu, sora'yı X2 den 10 kat daha iyi yapan şeyi sorabilir miyim?
Lamzu Atlantis'in altı açık içine bir şeyler girip mouse'a zarar verebilir, Sora'da çok küçük... X2 nin ise kötü bir tarafı bulunmamakta? Acaba sayın hünkarım Pulsar X2 yi beğenmeme sebebiniz nedir acaba? Ve Sora 2400, lamzu 2200, X2 ise 2000 TL bu da var.

XTRFY M8 ise almanın hiçbir sebebi yok SORA fiyatına ve daha ağır

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sercan SAYİT
Bu garip garip markalar ne zaman çıktı, nereye ait, kime ait hiç bir fikrim yok ama fiyatları da hey yavrum modunda :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,605
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom