sensör PAW 3395 ama sen bilirsin yine deVxe mad r direk 36 gram hafifliği yeter 3950 en üst sensör optik switch 8 k kutudan çıkıyor dehşet bişey bende stok bekliyorum o fiyata nasıl kaçırdım üzülüyorum
Uygun fiyatlı ikinci el sitesinde de sıfırını bulmuştum ondan dolayı düşünüyordum ama bu batarya işi kafamı çok karıştırdı sanırım vazgeçtim onun yerine ATK Blazing sky f1 i düşünüyorum bi fikriniz var mı bu mouse ile alakalıVXE Mad R nasıl yanaşabiliyorsunuz 200 mah bataryası var ve 2400 TL fiyatı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
sensör PAW 3395 ama sen bilirsin yine de
Bende şuan asus rog gladius 3 aimpoint var atk sky f1 almayı düşünüyorum bende karar aşamasındayım şuan ama alacaksanız pro veya ultra tavsiye ederim bataryaları yarı yarı fark var biri 250 mah biri 500 mah 8k dongle da hediye olduğu için yüksek hz'de batarya daha da hızlı biter o yüzden 500 mah idealUygun fiyatlı ikinci el sitesinde de sıfırını bulmuştum ondan dolayı düşünüyordum ama bu batarya işi kafamı çok karıştırdı sanırım vazgeçtim onun yerine ATK Blazing sky f1 i düşünüyorum bi fikriniz var mı bu mouse ile alakalı
zaten f1 pro alıcam da yukarıda yanlış yazmışım batarya mouselarda benim için çok önemli zaten ama ben misal bu sky f1 pro yu 1khz de kullanabilirmiyim benim bilgisayarım üst düzey değil amd ryzen 5 5500 var monitör 144hz 1ms yani değermi mi bu mousu almaya ileriye dönük olarak da alabilirim yoksa m3s iş görür mü m3s mi almam daha mantıklı olurBende şuan asus rog gladius 3 aimpoint var atk sky f1 almayı düşünüyorum bende karar aşamasındayım şuan ama alacaksanız pro veya ultra tavsiye ederim bataryaları yarı yarı fark var biri 250 mah biri 500 mah 8k dongle da hediye olduğu için yüksek hz'de batarya daha da hızlı biter o yüzden 500 mah ideal
Yani bende inceliyorum çok detaylı bilgim yok ürün hakkında fakat darmoshark tavsiye etmem kendimce düz m3 modelini kullandım plastik kalitesi kötü ve takılma sorunu yaşadım çoçzaten f1 pro alıcam da yukarıda yanlış yazmışım batarya mouselarda benim için çok önemli zaten ama ben misal bu sky f1 pro yu 1khz de kullanabilirmiyim benim bilgisayarım üst düzey değil amd ryzen 5 5500 var monitör 144hz 1ms yani değermi mi bu mousu almaya ileriye dönük olarak da alabilirim yoksa m3s iş görür mü m3s mi almam daha mantıklı olur
M3 modelinde çok sorun yaşıyan var anladığım kadarıyla ama m3s de baya olumlu dönüşler var fiyatıda uygun ondan dolayı değerlendirmek istiyorum yinedeYani bende inceliyorum çok detaylı bilgim yok ürün hakkında fakat darmoshark tavsiye etmem kendimce düz m3 modelini kullandım plastik kalitesi kötü ve takılma sorunu yaşadım çoç
Valla bilmiyorum hocam yaM3 modelinde çok sorun yaşıyan var anladığım kadarıyla ama m3s de baya olumlu dönüşler var fiyatıda uygun ondan dolayı değerlendirmek istiyorum yinede