ikisi de oyun için , yunzii de 5000 mah pil , darmoshark ta 4000 mah pil ekstra olarak ses tekeri ve mini ekran var. İki ürünün de switchleri markanın kendi switchleri. Malzeme kalitesi hakkında çok bilgim yok ama tahminimce top 75 daha iyidir. Kağıt üstünde farklar bunlar.Hangisi özellik bakımından daha iyi?
Ve klavyeler oyun için iyi mi yoksa değil mi?
Ben pek kablosuz klavye ve mouse kullanmayı seven birisi değilim, o yüzden klavyenin pilinin az olmasının sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Bir kaç gün içerisinde alıcam klavyeyi, öneriniz varsa 3.500TL'ye kadar ve %75 ve ya üzeri bildiğiniz klavye varsa önerebilirsiniz.ikisi de oyun için , yunzii de 5000 mah pil , darmoshark ta 4000 mah pil ekstra olarak ses tekeri ve mini ekran var. İki ürünün de switchleri markanın kendi switchleri. Malzeme kalitesi hakkında çok bilgim yok ama tahminimce top 75 daha iyidir. Kağıt üstünde farklar bunlar.
Bunu alıp geçin hocam.Ben pek kablosuz klavye ve mouse kullanmayı seven birisi değilim, o yüzden klavyenin pilinin az olmasının sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Bir kaç gün içerisinde alıcam klavyeyi, öneriniz varsa 3.500TL'ye kadar ve %75 ve ya üzeri bildiğiniz klavye varsa önerebilirsiniz.
peki bir kaç sorum olacak, 1. Manyetik switchlerin normal ile farkı nedir? 2. bu siteden aldığımda yurt dışından mı geliyor yoksa ülke içinden mi? çünkü vergi ödemek istemiyorumBunu alıp geçin hocam.
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.trDAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Siyah
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.tr
1. Attığım manyetik klavyede Rapid Trigger ve adjustable trigger point özelliği sayesinde istediğiniz şekilde 0,1 mm~4,0 mm aralığında milimetrik ayar yapabiliyorsunuz üstüne ms değeri mekaniklere göre daha iyi.peki bir kaç sorum olacak, 1. Manyetik switchlerin normal ile farkı nedir? 2. bu siteden aldığımda yurt dışından mı geliyor yoksa ülke içinden mi? çünkü vergi ödemek istemiyorum
uygulamasıyla ilgili bir bilginiz var mı? istediğim tuşların sadece ışıkları yansın istiyorum. onun için bir ayar var mı?1. Attığım manyetik klavyede Rapid Trigger ve adjustable trigger point özelliği sayesinde istediğiniz şekilde milimetrik ayar yapabiliyorsunuz üstüne ms değeri mekaniklere göre daha iyi.
2. Yurt dışından gelmiyor yurt içi olduğu için vergi de çıkmaz.
O konuda bir fikrim yok büyük ihtimal vardır. @MuratTheFounderOfGaribanuygulamasıyla ilgili bir bilginiz var mı? istediğim tuşların sadece ışıkları yansın istiyorum. onun için bir ayar var mı?