Neler Yeni

Darmoshark top75 mi yoksa yunzii yz87 mi?

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Eren Öz
Hangisi özellik bakımından daha iyi?
Ve klavyeler oyun için iyi mi yoksa değil mi?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,409
İsim
Mehmet Aslan
Hangisi özellik bakımından daha iyi?
Ve klavyeler oyun için iyi mi yoksa değil mi?
ikisi de oyun için , yunzii de 5000 mah pil , darmoshark ta 4000 mah pil ekstra olarak ses tekeri ve mini ekran var. İki ürünün de switchleri markanın kendi switchleri. Malzeme kalitesi hakkında çok bilgim yok ama tahminimce top 75 daha iyidir. Kağıt üstünde farklar bunlar.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Eren Öz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisi de oyun için , yunzii de 5000 mah pil , darmoshark ta 4000 mah pil ekstra olarak ses tekeri ve mini ekran var. İki ürünün de switchleri markanın kendi switchleri. Malzeme kalitesi hakkında çok bilgim yok ama tahminimce top 75 daha iyidir. Kağıt üstünde farklar bunlar.
Ben pek kablosuz klavye ve mouse kullanmayı seven birisi değilim, o yüzden klavyenin pilinin az olmasının sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Bir kaç gün içerisinde alıcam klavyeyi, öneriniz varsa 3.500TL'ye kadar ve %75 ve ya üzeri bildiğiniz klavye varsa önerebilirsiniz.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
978
İsim
Yağız Berk Özel
Ben pek kablosuz klavye ve mouse kullanmayı seven birisi değilim, o yüzden klavyenin pilinin az olmasının sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Bir kaç gün içerisinde alıcam klavyeyi, öneriniz varsa 3.500TL'ye kadar ve %75 ve ya üzeri bildiğiniz klavye varsa önerebilirsiniz.
Bunu alıp geçin hocam.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Eren Öz
Bunu alıp geçin hocam.
peki bir kaç sorum olacak, 1. Manyetik switchlerin normal ile farkı nedir? 2. bu siteden aldığımda yurt dışından mı geliyor yoksa ülke içinden mi? çünkü vergi ödemek istemiyorum

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
978
İsim
Yağız Berk Özel
peki bir kaç sorum olacak, 1. Manyetik switchlerin normal ile farkı nedir? 2. bu siteden aldığımda yurt dışından mı geliyor yoksa ülke içinden mi? çünkü vergi ödemek istemiyorum
1. Attığım manyetik klavyede Rapid Trigger ve adjustable trigger point özelliği sayesinde istediğiniz şekilde 0,1 mm~4,0 mm aralığında milimetrik ayar yapabiliyorsunuz üstüne ms değeri mekaniklere göre daha iyi.
2. Yurt dışından gelmiyor yurt içi olduğu için vergi de çıkmaz.

Son düzenleme:

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Eren Öz
1. Attığım manyetik klavyede Rapid Trigger ve adjustable trigger point özelliği sayesinde istediğiniz şekilde milimetrik ayar yapabiliyorsunuz üstüne ms değeri mekaniklere göre daha iyi.
2. Yurt dışından gelmiyor yurt içi olduğu için vergi de çıkmaz.
uygulamasıyla ilgili bir bilginiz var mı? istediğim tuşların sadece ışıkları yansın istiyorum. onun için bir ayar var mı?

Rizacan67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rıza
Rez arkadaşlar bende bakıyorum arkadaşlar aşağıdaki klavyeyi önerdiler

Top Bottom