teşekkür ettimAdam hem twichten anlatı hem instadan gereçkten kafanız mı almıyo kankalar
teşekkür ettimAdam hem twichten anlatı hem instadan gereçkten kafanız mı almıyo kankalar
DA SİSTEM 2 aldım ilk gün bozuk geldi şuan sadece lasa ve ram ler var diğerleri stokta yoktu değilmediler lütfen abi tekipçilerin için bir kampanya daha yapsan50 tane story attım. Bana şimdi yazın Cuma dağıtacağım diye yanlış anlamanızın mümkünatı yok çünkü yanlış anlayan sayısı 10 anlamayan sayısı 500![]()
sana geldimi
gelmedisana geldimi
Abi haklısın ama yanlış anlayan sayısı çok fazla günlerdir insanlar çalışıyor ben 12 saat çalışıyorum uçak bilet alanlar var abi bi kampanya daha yapsan lütfen
ben 20 geçe yazmışım ya
hayır yanlış anlayan sayısı çok değil 10'a 500 açıklamaya ve storylere rağmen twitch yayınlarına rağmen yanlış anlayan varsa anlasınAbi haklısın ama yanlış anlayan sayısı çok fazla günlerdir insanlar çalışıyor ben 12 saat çalışıyorum uçak bilet alanlar var abi bi kampanya daha yapsan lütfen
canım benim tamam da bak görmedin mi ssi gelmesi gerekmiyor mu sence deYa arkadaşlar bu kadar kasmayın abdullah abi yanlış yapmaz modaretörler vs. 1 milyonluk kanal acemi değil ya hayatını vermiş bu işlere darlamayın zamana bırakın