Neler Yeni

DART1 - İtopya nın stok (aldatmacası?)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Hocam ben siteye uğramadım dahi, sadece arkadaşların söylediği şeyden bahsediyorum. Bu mesajlara tepki bu şekilde olmamalıydı. Dediğiniz bir siparişin saatle beraber paylaşılması yeterdi de artardı...
ben 17.14 de satın aldım sistemi fotoğrafını da attım biraz yukarı da 17.40 da alan kişi fotoğraf attı mı bilmiyorum ancak bu saatler de aldığını söyledi

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sizin olduğunuzdan kasıt eğer direkt sipariş sürecini takip ettiyseniz ne âla. Ama açık konuşalım arkadaşların hepsi 4-5 defa stok yenilendi diyor ve bu da şüphe uyandırmıyor değil. Sisteme çok talep olduğunu biliyoruz ancak buna da böyle tepki verilmez, eğer saat 17.30 veya 17.35 gibi stok geldiğine dair ekran görüntüsü atarsanız bu yeterli olur. 120 satış için ilk çıkıştan sonra 115/5=23 stok yenilemesi olmalı yani yine 115dk ya tekabül ediyor. Bu da demektir ki 18.55'te son stok yenilenmesi olmuş olmalı eğer yanlış hesaplamadıysam. 17.30 veya sonrasından herhangi bir "stokta" ibaresi veya satış kayıdı vs olayı tamamen bitirecektir.
"Komplo teorilerinizi alın ve gidin forumdan" ise hayal kırıklığına uğrattı...
Dostum bu kadar problem yapacağına itopyaya git montaja yardım et belki ikna eder seni bu arada matematik konusunda kötüsün

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom