Neler Yeni

DART1 - İtopya nın stok (aldatmacası?)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,952
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Yani burada birbirinden bağımsız 10 dan fazla kişinin stoklar sadece 4 5 kez yenilendi demesi tamamen denk gelme. Forumdan kimseye denk gelmeden toplamda 20 kez stoklara eklendi. Dediğiniz şey buna çıkıyor.
veri gidemedi o yüzden evet normal

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Ben itopya yüzünden alamadım
Olay olay anlatayım size belki itopya bakar olur geçmis geçmişte kaldı tabi ama

1-Ben 17:00 da çıkacağını tahmin edip yt sayfasını sürekli f5'ledim ve video geldi siteye girdim
2-Sepete ekle dedim saat 18:01 falandı
Ürün sepete eklendi dedi ama sıfır ürün vok sistemden aliştigim için 1 olana kadar bekledim 4 dakika boyunca sepete ekle dedim eklendi dedi ama 0 sonra 1 oldu ve bilgileri girdim
3-Karta bağlı olan telefona 3D Secure kodu geldi hemen girdim hala mesaj duruyor 10019TL'mi neydi hatta kodu girdim ürün sepette yok dedi ve alamadım geri kalan 1:30, 2 saat kovaladım ve ona rağmen alamadım telefondan almaya çalışıyorum bir de sağlık olsun

Sonuç şu: eğer o ilk 4 5 dakika da sepete ekleye bastığım da sepette görseydim almıştım herkesten önce girdim daha video bildirimi geldiğinde ben kodu girmiştim.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Bir şey yok arkadaşlar işin içinde artık anlayın.
Siteye doğal bir DDoS saldırısı oldu. (Kullanıcılar tarafından fazla veri isteği geldi)
Bu durum da da server verebildiği veriyi verdi kullanıcıya, geriye kalan kullanıcılara paket gönderemediği için site sizde çökmüş gibi gözüktü ama alan aldı.
Site yöneticileri de özel olarak şu adama siteyi açayım şu adamda kapalı dursun diyemez çünkü girecek IP ler belli değil.
İşin kısası sitede sorun yoktu. Eğer özel olarak kişiye satmak isteseler zorunlu olarak fiziksel yollarla verirlerdi.
Bende onu diyorum zaten kendi üstlerine alıyolar veya direk başka bir link veriyolar atıyorum 192.168.1.1/itopya bilmem ne olarak. Buradan direk bağlanabilirsin satın alabilirsin VOK sistemdede oldu bu ben alıyordum her seferinde bir bit yeniği. alakası bile yok. Her seferinde böyle olduğunu biliyolar e o zaman sunucuları güçlendir ? güçlendrilimiyo neden ? çünkü gerek yok anlatabiliyor muyum ? herkes elde ediyor istediğini bizler hariç. Adam parasını alıyor mu alıyor tanıdığın gönlünü kazanıyor mu kazanıyor. Tanıdığı alıyor mu ? alıyor ? ee ? sen kimin umrundasın ki ? bu böyle ben buna benzer bişey yazdım instragramdaki gönderilerinin altına benim yorumumu sildiler. Bunu başka bi açıklaması yok. Sorun varsa düzeltirsin adamlar gerek görmüyor anladın mı her türlü cebine giriyor zaten girecek olan :)

Rainzbl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Fatih Ersin
Dostum, sistemi aldım ve nasıl aldığımı da anlatıyım;
-Öncelikle bilgisayarım yoktu ve telefonda bütün platformlardan bildirimleri açtım instagram, youtube ve discord.
-Gün içinde paylaşılacağını bildiğim için telefon sürekli elimdeydi, her saat başı hazırlıklı bir şekilde bekledim.
-Saat 17:00 olduğunda whatsapp üzerinden arkadaşlarımla alır mıyım alamaz mıyım diye konuşurken youtube üzerinden video bildirimi geldi.
-Hızlı bir şekilde girdim, videoya bakmadan direkt olarak siteye girdim ve stok yok yazıyordu. Bunları tam olarak 5 saniye içinde yaptığımı biliyordum, stoğun bu şekilde biteceğine inanmadım ve sepete eklemeyi deneyip siteyi yenilemeye devam ettim.
-Her sepete eklemeye çalıştığımda sepette 0 ürün olarak gözüküyordu, tam olarak 17:05 civarında stokta gördüm ve sepete ekledim, ürün sepette gözüküyordu. Kart bilgilerimi girerken elimin titreyişi inanılmazdı. Telefonuma gelen 3D secure kodunu girdikten sonra yaklaşık 1 dakika civarı siparişin onaylanmasını bekledim ve sonunda siparişiniz alınmıştır yazısını gördüm.
-Hala inanmayıp arada girip bakıyorum siparişimi acaba iptal mi ettiler diye :D
-Son olarak da şunu söyleyeyim. Cidden aylardır sistem kovalıyorum o kadar para birikimime rağmen ben para buldukça ya fiyatlar artıyordu ya da stokta bulunmuyordu. Cidden bu süreç çok zordu benim için. Allah umarım herkese böyle bir sistem almayı nasip eder.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
-Öncelikle bilgisayarım yoktu ve telefonda bütün platformlardan bildirimleri açtım instagram, youtube ve discord.
-Gün içinde paylaşılacağını bildiğim için telefon sürekli elimdeydi, her saat başı hazırlıklı bir şekilde bekledim.
-Saat 17:00 olduğunda whatsapp üzerinden arkadaşlarımla alır mıyım alamaz mıyım diye konuşurken youtube üzerinden video bildirimi geldi.
-Hızlı bir şekilde girdim, videoya bakmadan direkt olarak siteye girdim ve stok yok yazıyordu. Bunları tam olarak 5 saniye içinde yaptığımı biliyordum, stoğun bu şekilde biteceğine inanmadım ve sepete eklemeyi deneyip siteyi yenilemeye devam ettim.
-Her sepete eklemeye çalıştığımda sepette 0 ürün olarak gözüküyordu, tam olarak 17:05 civarında stokta gördüm ve sepete ekledim, ürün sepette gözüküyordu. Kart bilgilerimi girerken elimin titreyişi inanılmazdı. Telefonuma gelen 3D secure kodunu girdikten sonra yaklaşık 1 dakika civarı siparişin onaylanmasını bekledim ve sonunda siparişiniz alınmıştır yazısını gördüm.
-Son olarak da şunu söyleyeyim. Cidden aylardır sistem kovalıyorum o kadar para birikimime rağmen ben para buldukça ya fiyatlar artıyordu ya da stokta bulunmuyordu. Cidden bu süreç çok zordu benim için. Allah umarım herkese böyle bir sistem almayı nasip eder.
Ben 17:00 da geleceğini tahmin edip bildirimler daha kimseye gitmeden videodaydım
Linke ilk girenlerdenim linke girdiğimde stok vardı ve sepete ekle butonuna bastığımda eklenmiyordu
Eklendi diyor ama sepete gitmiyordu 4 dakika boyunca böyle oldu 17:05 de 1 tane sepette gözüktü ödeme bilgilerini girdim ve secure codunu elim titreyerek nefes nefese girdim senin gibi sanırım dedim aldım ya
Sonra bir bakayım secure codunu girdikten sonra sepette herhangi bir ürün yok desin
Hayırlı olsun hocam nazar değmesin tabi ki
Ama ben bu ürünü almayı yaptıklarım la hakettigimi düşünüyorum alamadım sağlık olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Eren sarıkaya
Arkadaşlar youtube a video eklendiğinin ilk 1. dakikasından itibaren linke tıklayıp almaya çalıştım. İlk 2 3 dakika sepete eklenmiyordu. Daha sonra sepete ekledik ama kart bilgilerini girince ana sayfaya atıp stok bitti diye görünüyordu. O andan beri 3 cihazdan süreki olarak sayfayı yenileyip almaya çalıştık. Toplamda 4 veya 5 kez stok yeniden geldi. En fazla telefona gelen şifre ile ödemeyi tamamlama aşamasına kadar yaklaştım ama kodu girince site yeniden gitti ve sepet boşaldı. Forumdaki tüm konuları takip ettim ve 10 dan fazla kişi sadece 4 5 kez stokların yenilendiğini görebilmiş. 5 er 5 er stoklar yenilendiği bilgisi olduğuna göre toplam 20 25 sistem satıldı?

Ayrıca itopyanın sitesi 1 saat boyunca aşırı yavaş ve çökmüş durumdayken birrrrrrden düzeldi. O düzelme yaşandıktan sonra bir daha da stoklar yenilenmedi. Bu konuyu açarken bile bir yandan 100 kez sayfayı yeniledim. Stoklar hakkında bi bilgilendirme yapılırsa çok seviniriz.

Ayrıca aldığını söyleyen 4 5 kişi görebildim. Cidden alabilen birisi sipariş SS ini atıp akıllardaki soru işaretlerini silebilir mi?
Ustanbirden hepsi gitmesin diye 5 tane 5 tane stoğa giriyor o zamanı kovalaman lazım bide sen kart bilgini girerken bitmiş olabilir

rodest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Metin Köse
Hocam inan aynı şeyleri yaşamışız bende ara ara girip acaba alamadımmı diye bakıyorum hayırlı olsun bu arada

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Benim olduğum işte hiçbir e-ticaret sitesi dalavere yapamaz bunu artık kafanıza kazıyın ben koskoca yayın yönetiyorum burası çocuk oyuncağı değil. VE 100 adet değil 120 Adet satış gerçekleşti instagram üzerinden duyurusunu yaptığım Forumda 25 kişiye özel dağıtacağım 9999TL DART1 kodu için bile 350 başvuru geldi. Artık komplo teorilerinizi alın ve gidin forumdan içim şişti

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Arkadaşlar youtube a video eklendiğinin ilk 1. dakikasından itibaren linke tıklayıp almaya çalıştım. İlk 2 3 dakika sepete eklenmiyordu. Daha sonra sepete ekledik ama kart bilgilerini girince ana sayfaya atıp stok bitti diye görünüyordu. O andan beri 3 cihazdan süreki olarak sayfayı yenileyip almaya çalıştık. Toplamda 4 veya 5 kez stok yeniden geldi. En fazla telefona gelen şifre ile ödemeyi tamamlama aşamasına kadar yaklaştım ama kodu girince site yeniden gitti ve sepet boşaldı. Forumdaki tüm konuları takip ettim ve 10 dan fazla kişi sadece 4 5 kez stokların yenilendiğini görebilmiş. 5 er 5 er stoklar yenilendiği bilgisi olduğuna göre toplam 20 25 sistem satıldı?

Ayrıca itopyanın sitesi 1 saat boyunca aşırı yavaş ve çökmüş durumdayken birrrrrrden düzeldi. O düzelme yaşandıktan sonra bir daha da stoklar yenilenmedi. Bu konuyu açarken bile bir yandan 100 kez sayfayı yeniledim. Stoklar hakkında bi bilgilendirme yapılırsa çok seviniriz.

Ayrıca aldığını söyleyen 4 5 kişi görebildim. Cidden alabilen birisi sipariş SS ini atıp akıllardaki soru işaretlerini silebilir mi?
2021.03.01-23.03_01.png

benim aldığımın kanıtı bende inanmıyordum vok sistem de ancak olabiliyormul demek ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim olduğum işte hiçbir e-ticaret sitesi dalavere yapamaz bunu artık kafanıza kazıyın ben koskoca yayın yönetiyorum burası çocuk oyuncağı değil. VE 100 adet değil 120 Adet satış gerçekleşti instagram üzerinden duyurusunu yaptığım Forumda 25 kişiye özel dağıtacağım 9999TL DART1 kodu için bile 350 başvuru geldi. Artık komplo teorilerinizi alın ve gidin forumdan içim şişti
abi videolar da 65-70 derece oluyor işlemci sıcaklığı 5-6 saat oynarsak cod'u her hangi bir zarar olur mu kaç derecelere kadar gelir bilgin varmı

Son düzenleme:

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Sizin olduğunuzdan kasıt eğer direkt sipariş sürecini takip ettiyseniz ne âla. Ama açık konuşalım arkadaşların hepsi 4-5 defa stok yenilendi diyor ve bu da şüphe uyandırmıyor değil. Sisteme çok talep olduğunu biliyoruz ancak buna da böyle tepki verilmez, eğer saat 17.30 veya 17.35 gibi stok geldiğine dair ekran görüntüsü atarsanız bu yeterli olur. 120 satış için ilk çıkıştan sonra 115/5=23 stok yenilemesi olmalı yani yine 115dk ya tekabül ediyor. Bu da demektir ki 18.55'te son stok yenilenmesi olmuş olmalı eğer yanlış hesaplamadıysam. 17.30 veya sonrasından herhangi bir "stokta" ibaresi veya satış kayıdı vs olayı tamamen bitirecektir.
"Komplo teorilerinizi alın ve gidin forumdan" ise hayal kırıklığına uğrattı...

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Sizin olduğunuzdan kasıt eğer direkt sipariş sürecini takip ettiyseniz ne âla. Ama açık konuşalım arkadaşların hepsi 4-5 defa stok yenilendi diyor ve bu da şüphe uyandırmıyor değil. Sisteme çok talep olduğunu biliyoruz ancak buna da böyle tepki verilmez, eğer saat 17.30 veya 17.35 gibi stok geldiğine dair ekran görüntüsü atarsanız bu yeterli olur. 120 satış için ilk çıkıştan sonra 115/5=23 stok yenilemesi olmalı yani yine 115dk ya tekabül ediyor. Bu da demektir ki 18.55'te son stok yenilenmesi olmuş olmalı eğer yanlış hesaplamadıysam. 17.30 veya sonrasından herhangi bir "stokta" ibaresi veya satış kayıdı vs olayı tamamen bitirecektir.
"Komplo teorilerinizi alın ve gidin forumdan" ise hayal kırıklığına uğrattı...
17.40 da alan kişiler mevcut

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
17.40 da alan kişiler mevcut
Hocam ben siteye uğramadım dahi, sadece arkadaşların söylediği şeyden bahsediyorum. Bu mesajlara tepki bu şekilde olmamalıydı. Dediğiniz bir siparişin saatle beraber paylaşılması yeterdi de artardı...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom