DART1 KİM ALABİLDİ??

bende o saatler de sanıyordum tam o saatte yemek yiyodum foruma f5 attım bi gördüm ki da sistem çıktı diye direk girdim videodan siteye sepete ekle vardı hemen söyledim babama tamam al dedi girdim kart bilgileri kod geldi telefonu almaya içeri gittim kodu girdim stok bitti dedi :D
ben üzüldüm yine tabi sürekli f5 atıyorum ama tekrar stoğa girdi hemen girdim kod geldi girdim art arda mesaj gelince rahatladım sonra siparişiniz alındı da dedi çok rahatladım :D
Hayırlı olsun tekrardan. Bol fpsli oyunlar

Merhaba. Dart1 sistemi kimler alabildi??? Yaklaşık 2 saattir ekranı yeniliyorum stok yok diyor. Kim aldı bu kadar sistemi??
konuyla çok alakası yok ama. pc nin özellikleri ve fiyatı neydi acaba ? link atabilir misiniz

Hayırlı olsun tekrardan. Bol fpsli oyunlar
çok teşekkür ederim daha iyisi sizlere olsun kuzenimde çok istiyordu alamadı o kartı ona veririm belki ben fiyatların düşmesini beklerim rx550 ile idare ederim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konuyla çok alakası yok ama. pc nin özellikleri ve fiyatı neydi acaba ? link atabilir misiniz
10.000tl

Umarım ihtiyacı olanlar alabilmiştir.

çok teşekkür ederim daha iyisi sizlere olsun kuzenimde çok istiyordu alamadı o kartı ona veririm belki ben fiyatların düşmesini beklerim rx550 ile idare ederim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10.000tl
teşekkür ediyorum.

Alabilenlerden birisi olarak yetişemeyen arkadaşlara üzüldüm , video bildirimi ile siteye hücum ettim ve 4-5 kere sepetime gelmesine rağmen sonradan silindi . 2 kere bankadan gelen doğrulama kodunu girdim alamadım . 3. Kere geldiğinde siparişiniz alındı yazısı ile tüm Discordça rahatladık .

Merhaba. Dart1 sistemi kimler alabildi??? Yaklaşık 2 saattir ekranı yeniliyorum stok yok diyor. Kim aldı bu kadar sistemi??
Sen ben alamadık yaw nerde bu 300stok anlamıyorum site kapalıyken nasıl alabiliyorlar 2 saatir bende site yeniliyip duruyorum arada geliyordu site sepete ekliyordum yine gidiyir boşuna 2 saat uğraştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,635
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri