Neler Yeni

DART1 KİM ALABİLDİ??

bekiir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Bekir Çetin
bende o saatler de sanıyordum tam o saatte yemek yiyodum foruma f5 attım bi gördüm ki da sistem çıktı diye direk girdim videodan siteye sepete ekle vardı hemen söyledim babama tamam al dedi girdim kart bilgileri kod geldi telefonu almaya içeri gittim kodu girdim stok bitti dedi :D
ben üzüldüm yine tabi sürekli f5 atıyorum ama tekrar stoğa girdi hemen girdim kod geldi girdim art arda mesaj gelince rahatladım sonra siparişiniz alındı da dedi çok rahatladım :D
Hayırlı olsun tekrardan. Bol fpsli oyunlar

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Merhaba. Dart1 sistemi kimler alabildi??? Yaklaşık 2 saattir ekranı yeniliyorum stok yok diyor. Kim aldı bu kadar sistemi??
konuyla çok alakası yok ama. pc nin özellikleri ve fiyatı neydi acaba ? link atabilir misiniz

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Hayırlı olsun tekrardan. Bol fpsli oyunlar
çok teşekkür ederim daha iyisi sizlere olsun kuzenimde çok istiyordu alamadı o kartı ona veririm belki ben fiyatların düşmesini beklerim rx550 ile idare ederim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

konuyla çok alakası yok ama. pc nin özellikleri ve fiyatı neydi acaba ? link atabilir misiniz
10.000tl

bekiir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Bekir Çetin

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Umarım ihtiyacı olanlar alabilmiştir.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
çok teşekkür ederim daha iyisi sizlere olsun kuzenimde çok istiyordu alamadı o kartı ona veririm belki ben fiyatların düşmesini beklerim rx550 ile idare ederim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

10.000tl
teşekkür ediyorum.

Paused

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdem Tarhan
Alabilenlerden birisi olarak yetişemeyen arkadaşlara üzüldüm , video bildirimi ile siteye hücum ettim ve 4-5 kere sepetime gelmesine rağmen sonradan silindi . 2 kere bankadan gelen doğrulama kodunu girdim alamadım . 3. Kere geldiğinde siparişiniz alındı yazısı ile tüm Discordça rahatladık .

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

oguz122

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuz
Merhaba. Dart1 sistemi kimler alabildi??? Yaklaşık 2 saattir ekranı yeniliyorum stok yok diyor. Kim aldı bu kadar sistemi??
Sen ben alamadık yaw nerde bu 300stok anlamıyorum site kapalıyken nasıl alabiliyorlar 2 saatir bende site yeniliyip duruyorum arada geliyordu site sepete ekliyordum yine gidiyir boşuna 2 saat uğraştım

Top Bottom