istemleri kartları 1 tane alma hakkı koysa itopya çok iyi olurBizim bilgisayarcı 4 tane çektiğini söyledi. Sercan Başkan 15 ten aşağı satmaz onları
bende bekliyordum ama forumdaki biri dün 18.00 da yayınlanacak demişti oysaki. 17.55te da youtube kanalına girdiğimde başımdan kaynar sular aktı gerçekten.2 aydır sistem almak için bekleyenler aldı.
Aga be onun yerine bildirim açmak daha yararlıydı.bende bekliyordum ama forumdaki biri dün 18.00 da yayınlanacak demişti oysaki. 17.55te da youtube kanalına girdiğimde başımdan kaynar sular aktı gerçekten.
Onunla yetmez. Farklı hesaplarla farklı yerlere söylüyor ve söyletiyor adam. 1 taneden fazla alınmaz zaten benceistemleri kartları 1 tane alma hakkı koysa itopya çok iyi olur
ben aldımMerhaba. Dart1 sistemi kimler alabildi??? Yaklaşık 2 saattir ekranı yeniliyorum stok yok diyor. Kim aldı bu kadar sistemi??
çok youtube kanalına aboneyim 5 yıllık hesap. Youtubeden gelen bildirimler kapalı maalesefAga be onun yerine bildirim açmak daha yararlıydı.
Hayırlı olsun. Çıktıktan kaç dakika sonra sipariş verdin??ben aldım
teşekkür ederim daha iyisi sana olsun 17.14 de siparişi vermişimçok youtube kanalına aboneyim 5 yıllık hesap. Youtubeden gelen bildirimler kapalı maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun. Çıktıktan kaç dakika sonra sipariş verdin??
Çoklu hesap? VPN?kimisi birde 3 4 tane almış ya sözde herkes 1 tane alabiliyordu
DART1 net 13 k dan aşağı olmaz
bende o saatler de sanıyordum tam o saatte yemek yiyodum foruma f5 attım bi gördüm ki da sistem çıktı diye direk girdim videodan siteye sepete ekle vardı hemen söyledim babama tamam al dedi girdim kart bilgileri kod geldi telefonu almaya içeri gittim kodu girdim stok bitti dediŞaka gibi. Buradan bir kişi bana 18.00 dedi hayretler içerisindeyim hala.