DePiedra54
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 832
İşini fazla fazla görür. Güncel standartlarda üretilmiş.Bulunduğum bölgede elektrikler bazen çok kesilebiliyor bide ekran kartı değitireceğim için elimdeki Power Supplyı değiştiricem. Önerilerinizi bekliyorum.
senede 10 kere felan kesilse bozulmaz herhaldeBulunduğun mevkide çok fazla elektirik kesiliyorsa zamanla psu nu bozacaktır bu yüzden ups almanı öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
High Power Performans Serisi 750W 80+ GOLD ATX 3.0 & PCIE 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2750GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %90,86 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 750W Ürün Kodu : HP1-S2750GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...www.teknobiyotik.com
Teknoloji bir tıkta şans işi hocam yasenede 10 kere felan kesilse bozulmaz herhalde
Valla bende gamepower psu kullanıyorum o kadar gitti geldi bendede tık yok ama şimdi ekran kartı değişince psu ya yük binicek işlerin rengi değişebilirTeknoloji bir tıkta şans işi hocam yaBenim sistem de de Aigo üretimi 750w bronze psu var , 10 dan fazla defa çalışırken elektrik kesilmiştir , hala tık demedi
![]()
hangi kartı alırsan al totalde 850 w ın yarısını bile zor harcar hocam rahat ol.Valla bende gamepower psu kullanıyorum o kadar gitti geldi bendede tık yok ama şimdi ekran kartı değişince psu ya yük binicek işlerin rengi değişebilir
denemek lazım hocam bi şarteli bi anda indir bakam ne olcak2010dan kalma PC kullanıyor babam belkide bin kez elektrik gitmesine mahruz kaldı hala çalışıyor o PC o eski teknolojiyle bozulmadıysa yeni çıkan 2024 teknolojisinde ki pcler nasıl bozulsun
tabii ki ama sistemin peek yaptığı noktalarda önlem açısından değiştirmek şarthangi kartı alırsan al totalde 850 w ın yarısını bile zor harcar hocam rahat ol.