Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,203
Vakit kaybı denebilecek bir oyun.
zevkler tartışılmaz kanki seni sarmamış demekki arkadaş denesin 2 saatte iade hakkı var yada torrent indirsin denesin ne diyeyim45 saatim var ve hemen bitmesi için dua ettim resmen. Eğer ortalarına geldiyseniz ne dediğimi anlarsınız.
oyunu sonuna kadar oynamayıp bu yorumu yapıyorsundur umarım reis çünkü bu şekilde oyun oynuyorsan gerçekten üzüldüm adına ... Bunun dışında zevkler ve renkler tartışılmaz kimi sever kimi sevmez hakerete gidicek kelime yanlış konuşmuşsun ...O oyunun hikayesini gerçekten beğendiysen oyundan anlamıyorsundur kusura bakma. Rezalet bir hikayesi var. Klasik erkek kız ilişkisi ve hiçbir yere doğru dürüst bağlanmayan bir nokta.
1. hakaret içeren bir kelime yok 2.si 55 saat oynayarak bitirdim ve yazdığım kötü eleştirilerin hepsini oyuna başlamadan önce metacriticte ve steamdeki kullanıcı yorumlarına bakarak görmüştüm fakat bir şans vermek istedim ve yorumların haklı olduğunu gördüm.oyunu sonuna kadar oynamayıp bu yorumu yapıyorsundur umarım reis çünkü bu şekilde oyun oynuyorsan gerçekten üzüldüm adına ... Bunun dışında zevkler ve renkler tartışılmaz kimi sever kimi sevmez hakerete gidicek kelime yanlış konuşmuşsun ...