Grafik:
Beni gayet tatmin etti güzel grafikleri vardı genel olarak manzaralar, kaplamalar vs. hoşuma gitti güzeldi.
Oynanış:
Oyun en başarılı ps-pc portu değil elbet garip şeyler yaşanıyor bazen ama oyunun oynayışını etkileyen bir sıkıntı, bug ile karşılaşmadan bitirdim oyunu. Videolarına vs. baktıysanız gözden kaçırmayacağınız bir motor var, motor dinamikleri en başta ''olmamış'' gibi bir izlenim bıraksa da oynadıkça alışıp zevk alıyorsunuz onu söyleyebilirim kesinlikle. Hele motorunuzu geliştirip aldığınız haz beni benden alıyor
. Silah çeşitliliği olarak çok aman aman yok fakat yetersiz değil bana kalırsa, vuruş hissiyatı da tam olmuş düşüncesi vermese de beni rahatsız etmedi ve gayet tok hissettirdi.
Görevler:
Görevlerin de hoşuma gittiğini söyleyeyim, ana görevler güzel beni oynarken sıkmadı bir kaç görev dışında (tabii her oyunda olur o tarz görevler). Çeşitlilik var diyebilirim. Görevlerde beni en çok sıkan şeylerden biri şu her ara sahne başlarken ve biterken ekranın kararması, çok mu büyük bir eksi? değil ama olmasaydı dediğim bir şey.
Yan görevler genelde aynı ama motorunuzu geliştirmek ve yeni silahlar almak için bir kısa yol adeta. Ben aldığım yeni silahlarla o yan görevleri yaparken yine çokça haz aldığım bölümlerden biri diyebilirim. Hikayesi diğer oyunlara nazaran bir tık ortalamanın altında diyebilirim.
Sürüler:
Sürülerle uğraşması aşşırı keyifli. Onlara nasıl yaklaşacağınız siz seçiyor, nerden darbe vuracağınızı; patlayıcıları nereye yerleştireceğiniz, hangi tür silah kullanacağınızı vs. tamamen size bırakılmış çokça eğlendiğim bir sistem.
Son olarak oyunun müzikleri de beni benden aldı. Oyunda duyduğum bir çok müzik oynatma listemde bulunuyor o kadar hoşuma gitti.
Hele uzun yollarda çalan ''Soldier's Eyes'' ve ''Hell or High Water'' şarkıları bayıldığım şarkılar oldu.
Ana karakter:
Çok sevdiğim bir ana karakter olduğunu söyleyebilirim. Bu yolculukta Deacon St. John ile beraber ilerliyorsunuz ve gerek yüz mimikleri gerekse tip olarak tam uyduğunu düşündüğüm bir karakter. (motion capture'ını yapan oyuncu Sam Witwer)
Uzun lafın kısası ben severek oynadım, tavsiye ederim oynamanızı. Benim severek oynama nedenlerimden birisi de kıyamet sonrası oyun türüne olan sevgim.