Cugulumuguli
80+
- Reaksiyon skoru
- 134
Selam arkadaşlar days gone 18 mayısta çıktı 25 mayıstada ben oyunu bitirdim oyunu bitirdiyseniz sizce oyun nasıl bence oyun genel olarak çok iyi bir oyundu ben şahsen bu tür korku gerilim oyunlarına bayılırım özelliklede zombi mevzusu varsa ayrı çekici gelir oyunun grafik vuruş hissiyatı ortam özellikle ortam sesleri olarak çok hoşuma gitti şarkıları cidden çok iyiydi yapay zekası gerçekten berbattı ,oyunun biraz gereksiz uzun olması baydırdığı zamanlar oldu oyunun %25 inde sıkıldım diyebilirim görevler birbirine cidden çok benziyordu (yan görevler) can sıkıcı bi hal almaya başladı bi zaman sonra görevler ama days gone diğer zombi oyunlarından bence çok farklı ve çok iyi diğerleri çoğunlukla fps shooter oyunları veya yakın dövüş silahını kap fps modunda orta boy bi haritada hikayeyi bitir tarzı oyunlar days gone the walking dead tarzı gibi geldi bana kocaman bi haritada motorunla hayatta kalma mücadelesi vermek benim aşırı hoşuma gitti bence bu oyun bir baş yapıt çünkü kendi türünün diğer oyunlarına bakıldığında çooook farklı ve kaliteli iyi şeyler sunuyor bize 10/8 puanı hak edicek tarzda bi oyun bence sizin fikirlerinizide alayım iyi forumlar