Mkw06 80+ Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 147 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim Mert Kazanan Bugün, 20:53 #1 Steam üzerinden days gone oynuyorum, ilk açılışta çok yavaş açılıyor, uzun süre days gone banner ı ekranda kalıyor, herkeste mi böyle
Steam üzerinden days gone oynuyorum, ilk açılışta çok yavaş açılıyor, uzun süre days gone banner ı ekranda kalıyor, herkeste mi böyle
Demacia'lı Master Yi 80+ Silver Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 2,190 Dahası Reaksiyon skoru 872 İsim Yuzarsef Bugün, 20:55 #2 Gölgelendirici yükleniyor kısmını mı diyorsun?
I innata 80+ Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 176 Dahası Reaksiyon skoru 74 İsim Onur Erçakır Bugün, 21:07 #3 exe ye tıkladım. uzun süre windowsta takıldı. girmeyecek sandım ama girdi nihayet. sonra hemen açıldı oyun.
exe ye tıkladım. uzun süre windowsta takıldı. girmeyecek sandım ama girdi nihayet. sonra hemen açıldı oyun.
Eymenzz 80+ Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 300 Dahası Reaksiyon skoru 68 İsim Eymenarthur Bugün, 21:09 #4 Mkw06 yazmış: Steam üzerinden days gone oynuyorum, ilk açılışta çok yavaş açılıyor, uzun süre days gone banner ı ekranda kalıyor, herkeste mi böyle Devamı için tıklayın... HDD yüklü ise normal hele sagliki az ise normal
Mkw06 yazmış: Steam üzerinden days gone oynuyorum, ilk açılışta çok yavaş açılıyor, uzun süre days gone banner ı ekranda kalıyor, herkeste mi böyle Devamı için tıklayın... HDD yüklü ise normal hele sagliki az ise normal