Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Konuyu silin @Abdullah Hacıgül görürse sinir krizi geçirir
Hocam emin misiniz o kadar kişinin 5700xtleri patlamış. Hem de forumda kimse 5700xtlerin patladığını da bilmiyor gibi garip yani.hiç 5700XT ile sistem toplamadık konuşmalar zaten inanılmaz cahiliyet içeriyor
Reis şimdi bunlara cevap niteliğinde bir sistem toplarsınhiç 5700XT ile sistem toplamadık konuşmalar zaten inanılmaz cahiliyet içeriyor
Yok abi sen topladın biz değil sen bile bilmiyorsun bu arkadaşlar alanlarda patladığını felan bile görmüş daha ne diyelim kihiç 5700XT ile sistem toplamadık konuşmalar zaten inanılmaz cahiliyet içeriyor
Sanki FX işlemcilerden bahsediyoruz öyle konuşmuş arkadaşlar3600'ün bundan haberi varmı?
Arkadaşlar sabahtan beri 2 tane bilgisiz ile tartışıyorum, hani derler ya 1 delil ile 40 alimi yendim 40 delille bir cahili yenemedim ayynı o hesap
olanları iyi okuyun, şimdi ben bitane dc sunucusunun PC destek grubunda bir tane adama 3400G yerine 3600 almasını önerdim zaten ekran kartı varmış sonra bu 2 cahil geldi ve dediki 3600 alev atıyor iade edip 3500X al bende dedimki kardeşim ya UV yapar yada T6 ultra felan alır, öyle olaylar döndüki komik olan bir başka olay adamlara rx570 1650S den daha iyi diyorlar dedim zaten evet fln dediler.
T6 ULTRA YA DEDİKLERİ ŞEY:
Alıntıyı görüntüle
VE BAŞKA KOMİK BİR OLAY:
Alıntıyı görüntüle
Ayn adamlar haklı 5600 xt 10 yıllık ya 5700 xt de öyle (Şaka)Arkadaşlar sabahtan beri 2 tane bilgisiz ile tartışıyorum, hani derler ya 1 delil ile 40 alimi yendim 40 delille bir cahili yenemedim ayynı o hesap
olanları iyi okuyun, şimdi ben bitane dc sunucusunun PC destek grubunda bir tane adama 3400G yerine 3600 almasını önerdim zaten ekran kartı varmış sonra bu 2 cahil geldi ve dediki 3600 alev atıyor iade edip 3500X al bende dedimki kardeşim ya UV yapar yada T6 ultra felan alır, öyle olaylar döndüki komik olan bir başka olay adamlara rx570 1650S den daha iyi diyorlar dedim zaten evet fln dediler.
T6 ULTRA YA DEDİKLERİ ŞEY:
Alıntıyı görüntüle
VE BAŞKA KOMİK BİR OLAY:
Alıntıyı görüntüle
Hatta bazı parçalar 15 yıllık (!)ne diyonuz siz adam haklı beyler ya 10 yıllık parça var da sistemlerde (!)