Dc nitro alan bazı kişilere GAMEPASS veriyor

Checkmate

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,857
DC de hediyeler kısmından bakabilirsiniz. Çoğu kişiye veriyorlar. Nitro almak zorunlu.
Edit: arkadaşın söylediğine göre Türkiye'de geçerli değilmiş, risk alıp vpn ile denemek isteyen denesin işe yarar mı bilmiyorum.

1.webp

Son düzenleme:
bana gelmemiş beni babam mı doğurdu

Almak mantıklı fakat ödeme dolar ile 3dolar gözüküyor, TL'ye çevirmenin bir yolu var mı?

Son düzenleme:
TR'de geçerli değil. This promotion is not eligible in the following regions: Syria, Russia, Turkey, Iran, Zaporizhzhia, Kherson, Donetsk, Luhansk, Brazil, Argentina, Hong Kong, China, South Korea, North Korea, and India.

TR'de geçerli değil. This promotion is not eligible in the following regions: Syria, Russia, Turkey, Iran, Zaporizhzhia, Kherson, Donetsk, Luhansk, Brazil, Argentina, Hong Kong, China, South Korea, North Korea, and India.
bende direkt gozukuyor almayi denemedim bu dedigin xbox sayfasinda mi cikiyor acaba?

ben kodu aldımda xbox hesabı TR olmamasımı gerekiyor acaba?
Kodu dene en kötü tr de kullanılamaz falan der
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Almak mantıklı fakat ödeme dolar ile 3dolar gözüküyor, TL'ye çevirmenin bir yolu var mı?
VPN açıksa dolar ile ödeme yaparsınız bankan kur üzerinden hesaplar TL çeker hesabından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,754
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri