Neler Yeni

Ddos saldırısı nasıl önlenir

fatih123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih123
ddos saldırısı nasıl önlenir ip adresimi bilen birkaç kişi pcmi kastırıp duruyor bilgisayardan pek anlamıyorum bunu nasıl başarıyorlar??

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
Mehmetcan
ddos Saldırısı olduğunu kim söyledi ???

ddos saldırısı öyle bir şey değil ama neys
Tavsiyem Pc'nin Wifi bağlantısını kes modemi tam kapa aç sonra Tekrar wifi bağla İP'in değişir eğer statik olarak ayarlamadıysan Eğer degişmez ise Dinamik İP yap onu

fatih123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih123
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama hasmım yaptığından eminim nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusun

CharlesPolat

80+ Bronze
ddos saldırısı nasıl önlenir ip adresimi bilen birkaç kişi pcmi kastırıp duruyor bilgisayardan pek anlamıyorum bunu nasıl başarıyorlar??
Hocam kalemin kırılmış ruslar yapıyor olabilir. Aynısı arkadaşımın başına geldi umursamadı bir gün evdeyken pcyi uzaktan patlattılar iyi ki evde değilmiş başına bir şey gelmedi. dikkat et sende

fatih123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih123
baya komiksin komedi programına katıl sen

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Alperen Yılmaz
Modemini sıfırladıktan sonra 1dk açık bırak sonra modemi kapat ve modem üzerindeki bütün kabloları çıkar 10dk bekle sonra yeniden bağla genel ip değişmiş olucak eğer değişmediyse ıss yi ara dinamik ipye geçmek istiyorum de internetine bağlı kişileri kontrol et yan binadan alt kattan vs şifreyi kırıp bağlanmış olabilirler modem şifreni de değiştir

fatih123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih123
Modemini sıfırladıktan sonra 1dk açık bırak sonra modemi kapat ve modem üzerindeki bütün kabloları çıkar 10dk bekle sonra yeniden bağla genel ip değişmiş olucak eğer değişmediyse ıss yi ara dinamik ipye geçmek istiyorum de internetine bağlı kişileri kontrol et yan binadan alt kattan vs şifreyi kırıp bağlanmış olabilirler modem şifreni de değiştir
peki neden böyle oluyor anlamıyorum interneti kapatınca her şey normale dönüyor bu yazıyı yazarken bile kasıyor şuan

Top Bottom