Neler Yeni

DDR3 Sistemin kablolarını direkt DDR4 anakarta takabilir miyim?

Orhaningo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Orhan Çekinir
Merhabalar şu anda ddr3 bir sistem kullanmaktayım yarın 2. el ddr4 bir anakart alacağım. DDR3 anakartı sistemimden söktükten sonra direkt DDR4 anakartı takabilir miyim. kabloları aynı kablolar mı bir de ikinci sorum izlemem gereken adımları bilen biri yazabilir mi pcmi formatladıktan sonra mı anakartı sökmeliyim yoksa yeni anakartı taktığımda mı formatlamalıyım.

fspdrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
ibrahim
Anakartın yanında işlemci ve RAM de alman gerekiyor. Eski sistem DDR3 olduğundan uyumsuz olacak.

Orhaningo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Orhan Çekinir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartın yanında işlemci ve RAM de alman gerekiyor. Eski sistem DDR3 olduğundan uyumsuz olacak.
evet evet her şeyini alıyorum hocam sadece kasa içindeki kabloları direkt takabilir miyim diye sordum.

fspdrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
ibrahim
evet evet her şeyini alıyorum hocam sadece kasa içindeki kabloları direkt takabilir miyim diye sordum.
Evet, takabilirsin. Tabi, güç kaynağının yeterli olup olmadığını bilemiyorum çünkü sistem özelliklerin hakkında bir bilgim yok.

Orhaningo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Orhan Çekinir
Evet, takabilirsin. Tabi, güç kaynağının yeterli olup olmadığını bilemiyorum çünkü sistem özelliklerin hakkında bir bilgim yok.
rx570 8 gb ekran kartım bulunmakta a320 anakart 8+8 ram alıp ryzen 5 3600 işlemci almayı planlıyorum sanırım psum 500w yeterli olur mu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 işlemci fanı ve 4 rgb kasa fanı bulunmakta

fspdrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
ibrahim
rx570 8 gb ekran kartım bulunmakta a320 anakart 8+8 ram alıp ryzen 5 3600 işlemci almayı planlıyorum sanırım psum 500w yeterli olur mu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 işlemci fanı ve 4 rgb kasa fanı bulunmakta
rx570 için yeterli olacaktır.

Orhaningo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Orhan Çekinir
teşekkür ederim hocam