ilk alım kampanyasıyla alınabiliyor ancak daha önce alım yapan hesabın varsa alamazsınO kadar ucuza bulmak mümkün mü emin değilim. Üstüne psu ve ekran kartı da eklenecek. Baktığım kadarıyla da ben bulamadım öyle setler şahsen
Tam alıyordum iyiki vazgeçmişimV2 h61 ler için yani 1155 pin. V3 ler h81 yani 1150 pin için. Anakarttan da kısabilmek için v2 işlemci attım. Rami pahalıya almışsınız aliexpressde çok daha ucuz. Ben vergi dahil 533TL ye 2x8 1600mhz ram aldım. Aliexpress olmasa da 325TL ye rahatlıkla bulunuyor Kingston 8gb ddr3 ramler
baktım ama yine 1700 falan kargo vergiyle 2.3 falan oluyorilk alım kampanyasıyla alınabiliyor ancak daha önce alım yapan hesabın varsa alamazsın
anladımTam alıyordum iyiki vazgeçmişim
baktım ama yine 1700 falan kargo vergiyle 2.3 falan oluyor
Link varsa atabilir misiniz belki ben bulamamışımdıranladım
Ramden mi vazgeçtiniz hocam? Şimdi alırken iki farklı mail kullanın ilk alışveriş indirimi için. Biriyle işlemci diğeriyle de 2x8 ram alırsınız. Benim aldığım en ucuz yer en son Veht Store diye bir yerdi aliexpressde. Seçeneklerde ddr3 8gb 2 pcs 1600mhz olanı seçmeniz lazım. İşlemci de v2 alın ki h61 de kullanabilesinizTam alıyordum iyiki vazgeçmişim
baktım ama yine 1700 falan kargo vergiyle 2.3 falan oluyor
Aynı tc kimlik sorun çıkarmıyor mu? Direk sepeti iptal ettimRamden mi vazgeçtiniz hocam? Şimdi alırken iki farklı mail kullanın ilk alışveriş indirimi için. Biriyle işlemci diğeriyle de 2x8 ram alırsınız. Benim aldığım en ucuz yer en son Veht Store diye bir yerdi aliexpressde. Seçeneklerde ddr3 8gb 2 pcs 1600mhz olanı seçmeniz lazım. İşlemci de v2 alın ki h61 de kullanabilesiniz
İşlemci + 8gb ram 560 tutuyor iyi mi fiyatBende çıkartmadı sizde de çıkartacağını sanmıyorum.
Güzel sayılır hocam. E3 1220 v2 mi alıyorsunuz? Ayrı hesaplardan almıyorsanız daha pahalı gelebilir. Ramlerin ECC olmamasına dikkat edin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben burdan aldım hocamVEHT DDR3 2 GB 4 GB 8 GB Masaüstü Bellek Ram PC3 1066 1333 1600 Mhz 1.5 V 240Pin 8500 10600 12800 ECC Olmayan DIMM Bilgisayar Bellekleri Ram - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Merhaba e3 1220v3 500₺ vereyim isterseniz 8 GB ecc DDR3 hynix ram ile 900₺ veririmX5670 iyi midir? Yeni kullanıcı indirimiyle çok uyguna geliyor. Anakart bulunabilir mi