@DerratiXDDR4 8GB TERCİHEN 3600MHZ TABİ BU ÖZELLİKLERE ÇOK UYGUN FİYAT ARANMAZ AMA OLABİLDİĞİNCE UYGUN FİYATLI RAM ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ? DAHA SONRA 8GB DAHA ALIP 16 YAPACAĞIM AMA ŞİMDİLİK TEK 8 LAZIM. SİSTEMİM AMD
Anakartınız nedir?DDR4 8GB TERCİHEN 3600MHZ TABİ BU ÖZELLİKLERE ÇOK UYGUN FİYAT ARANMAZ AMA OLABİLDİĞİNCE UYGUN FİYATLI RAM ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ? DAHA SONRA 8GB DAHA ALIP 16 YAPACAĞIM AMA ŞİMDİLİK TEK 8 LAZIM. SİSTEMİM AMD
3600mhz düşünüyordum ama siz ne dersiniz![]()
Crucial Ballistix 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 BL8G32C16U4B-Kutusuz Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial Ballistix 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 BL8G32C16U4B-Kutusuz Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Crucial Ballistix 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 BL8G32C16U4B-Kutusuz Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Genellikle Micron-E çipler geliyor. rahatlıkla 3600MHZ CL 16 OC yapılabilir.3600mhz düşünüyordum ama siz ne dersiniz
hocam kusura bakmayın pek anlamam da micron-e çipler nedir. bu rami al 3600e oc yapıp cl16 değerde kullanmis olursun mu diyorsunGenellikle Micron-E çipler geliyor. rahatlıkla 3600MHZ CL 16 OC yapılabilir.
fiyat bi tık tuzlu4000 Mhz üstüne çıkabileceğiniz çok iyi bir model bende kullanıyorum, kaliteli çiplere sahip.
![]()
Kingston Kng Hyprx 8gb Fryrgb 3600 Hx436c17fb3a/8
Kingston Kng Hyprx 8gb Fryrgb 3600 Hx436c17fb3a/8 / CL17 / 3600 MHZ / 8 GB / DDR4 / Var / PC / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Evet. Türkiyede bulunan en iyi çip türü diyebiliriz. Samsung B-die en kaliteli çiptir. ama Türkiyede çok yok.hocam kusura bakmayın pek anlamam da micron-e çipler nedir. bu rami al 3600e oc yapıp cl16 değerde kullanmis olursun mu diyorsun
Ve evet 3600'e OC'leyip CL 16 Kullabilirsiniz. dahası zorlanır mı bilmiyorum. bir bakayım.hocam kusura bakmayın pek anlamam da micron-e çipler nedir. bu rami al 3600e oc yapıp cl16 değerde kullanmis olursun mu diyorsun
Post automatically merged:
fiyat bi tık tuzlu
ramlere oc yapmak ne gibi sorunlara yol açabilir yani ekran kartlarindaki gibi çok yıpranma ömrünü azaltma vs olur mu öyle oluyorsa çok da zorlamaya gerek olmayabilir yaniEvet. Türkiyede bulunan en iyi çip türü diyebiliriz. Samsung B-die en kaliteli çiptir. ama Türkiyede çok yok.
Micron E die ise ondan sonraki en kaliteli çip. Rev.E-Die daha iyi ondan, ama çıkıyor mu bilmiyorum.
Ondan sonrada arkadaşın attığı kingston ramlerdeki HYNIX JJR Çipler geliyor.
Ve evet 3600'e OC'leyip CL 16 Kullabilirsiniz. dahası zorlanır mı bilmiyorum. bir bakayım.
@crazyreign 3600 MHZ CL 14 Çalıştırmış. daha iyisini yaptı mı bilmiyorum.
Hiçbir sorun olmaz çoğu zaman. Memtestte 0 hata alıyorsan, bir problem yaşamazsın.ramlere oc yapmak ne gibi sorunlara yol açabilir yani ekran kartlarindaki gibi çok yıpranma ömrünü azaltma vs olur mu öyle oluyorsa çok da zorlamaya gerek olmayabilir yani