Neler Yeni

Ddr4 den ddr5 e geçmelimiyim

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
bedirhan
şuan elimde imzamdaki sistem var DDR 5 ge.meyi düşünüyordum ama çok oyun oynamıyorum gereksiz buluyorum o yüzden
kendim oyun yapmak istiyorum o yüzden sistem yükselteceğim
ddr5 e geçersem oyun yaparken render sürelerinde değişiklik olurmu?
ddr5e geçmessem sistemimi yavaş yavaş yükselteceğim ilk ekran kartı sonra işlemci vs olarak
ekran kartı olarak b580 almayı düşünüyorum fakat render performansını internette bulamadım nvidia vram olarak az giriş gpu larda amd ekran kartı işimi görürmü?

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Samet Kapucuoğlu
Hocam imzadaki sistem zaten eski bir sistem. İmkanın varsa parça parça veya toplu şekilde satıp dd5 sisteme geçebilirsin. Oyun yapma konusunda işlemcin ve ekran kartın önemli rol oynar

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
şuan elimde imzamdaki sistem var DDR 5 ge.meyi düşünüyordum ama çok oyun oynamıyorum gereksiz buluyorum o yüzden
kendim oyun yapmak istiyorum o yüzden sistem yükselteceğim
ddr5 e geçersem oyun yaparken render sürelerinde değişiklik olurmu?
ddr5e geçmessem sistemimi yavaş yavaş yükselteceğim ilk ekran kartı sonra işlemci vs olarak
ekran kartı olarak b580 almayı düşünüyorum fakat render performansını internette bulamadım nvidia vram olarak az giriş gpu larda amd ekran kartı işimi görürmü?
DDR5'e geçecekseniz ilk işlemci anakart ve ram değiştirmelisiniz. Daha doğrusu DDR5 için bu 3 parçayı aynı anda değiştirmek zorundasınız diyebilirim.

Babapiro_

80+
Bence geçmelisiniz. Render işleri için ryzen 9 7950x, ryzen 9 9950x gibi işlemciler çok iyi ddr5 de.

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
bedirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam imzadaki sistem zaten eski bir sistem. İmkanın varsa parça parça veya toplu şekilde satıp dd5 sisteme geçebilirsin. Oyun yapma konusunda işlemcin ve ekran kartın önemli rol oynar
7 yıllık çürüyor şuan :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence geçmelisiniz. Render işleri için ryzen 9 7950x, ryzen 9 9950x gibi işlemciler çok iyi ddr5 de.
o kadar bütçe için yazı beklemem lazım DDR 5 geçersem en iyi alabaileceğim işlemci 9600x ilerisine param yetmez :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,389
Üyeler
167,307
Son üye
kaan karaca
Top Bottom