Neler Yeni

DDR4 vs DDR5 Laptopta hangisini almalıyım?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Ben bugün laptop alacağım ddr4 tercih etsem sıkıntı çeker miyim? Ayrıca intel ddr5 desteklemiyor mu?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Onu alırsanız kazıklanmış olursunuz. O paraya rtx 4060, ryzen 7 7840hs'li hp victus 16 var. Onu önerebilirim. Ryzen 7 7840hs, i7 13700h ile eşit denilebilir. Hatta artıları var. 4 nanometre, avx-512f komut seti, rtx 4050 mobil gücünde igpu yani apuya sahip. Ek olarak rtx 4060'ın vrami 8 gb ve 10 ya da 11 tflops gücünde diye biliyorum. Mux switch var dediğim hp'de bu arada. Birde rami 5600 mhz ddr5.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Onu alırsanız kazıklanmış olursunuz. O paraya rtx 4060, ryzen 7 7840hs'li hp victus 16 var. Onu önerebilirim. Ryzen 7 7840hs, i7 13700h ile eşit denilebilir. Hatta artıları var. 4 nanometre, avx-512f komut seti, rtx 4050 mobil gücünde igpu yani apuya sahip. Ek olarak rtx 4060'ın vrami 8 gb ve 10 ya da 11 tflops gücünde diye biliyorum. Mux switch var dediğim hp'de bu arada.
Victus 30 ağustosta aldım yaşamadığım sorun kalmadı 3 hafta uğraşıp iade ettim o yüzden F/P ürün yerine bu modellere yöneldim. Tam olarak amacım oyun da değil. Bu laptopu Dolby Vision HDR özelliği olduğu için de çok beğendim. Tek sıkıntısı sadece ddr4 olması benim için. Oyunları en düşükte de oynarım zaten 10 yılda bir kendime göre güzel bir oyun bulabiliyorum. Ara sıra premiere pro‘dan video editliyorum bunun için de yeterli olur diye düşündüm. Aklımda bir de Asus Tuf a15 vardı onu düşünebilirim sadece ama tamamen oyun üstüne kurulmuş bir bilgisayar almak istemediğim için arada kaldım. DDR4 olması da beni düşündürüyor.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Victus 30 ağustosta aldım yaşamadığım sorun kalmadı 3 hafta uğraşıp iade ettim o yüzden F/P ürün yerine bu modellere yöneldim. Tam olarak amacım oyun da değil. Bu laptopu Dolby Vision HDR özelliği olduğu için de çok beğendim. Tek sıkıntısı sadece ddr4 olması benim için. Oyunları en düşükte de oynarım zaten 10 yılda bir kendime göre güzel bir oyun bulabiliyorum. Ara sıra premiere pro‘dan video editliyorum bunun için de yeterli olur diye düşündüm. Aklımda bir de Asus Tuf a15 vardı onu düşünebilirim sadece ama tamamen oyun üstüne kurulmuş bir bilgisayar almak istemediğim için arada kaldım. DDR4 olması da beni düşündürüyor.
O zaman alınabilir gibi bu asus.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
O zaman alınabilir gibi bu asus.
Bu laptopun özelliklerine tamamen bakabileceğim bir site bulamadım. Siz biliyor musunuz acaba? Malzeme kalitesinden tam olarak emin olamadım

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Buradan baktım ama malzeme kalitesinde soru işareti var.
Kalitelidir diye düşünüyorum. victuslardan daha sağlamdır diye düşünüyorum. Görünümüne bakınca kalın ve sağlam bir kasası var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,562
Üyeler
164,868
Son üye
Talla0
Top Bottom