ddr5 şuan oyunlar için aşırı gereksizYeni satın alacağım sistem için öneriye açığım varsa önerileriniz linkini paylaşırsanız sevinirim
6750 den de iyi kart isterseniz şayet404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
anakartı b450m seçerseniz 150tl fark koyuyor ama404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.comMesaj otomatik birleştirildi:
6750 den de iyi kart isterseniz şayet
güvenilir site mi hiç görmedim duymadım404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.comMesaj otomatik birleştirildi:
6750 den de iyi kart isterseniz şayet
daha iyisini bulabilirsen bu fiyatlara bana atarsan alayımBu sistemler pahalı kanka
hocam birçok youtuber reklamlarını yaptılar gençergamingle donanım arşivi de sistem çıkartmıştı diye hatırlıyorum güvenilir sitegüvenilir site mi hiç görmedim duymadım
ilerde o sisteme 4070 ti takabilir dediğiniz doğru bitabi ama ryzen sisteme geçmek istese yarı parasına ddr5 yapar zatenArkadaşların attığı sistemden daha iyi senin attığın sistem İleride 4070ti falan takarsın. Adamlar çıkarıp sana geleceği olmayan sistem linkleri atıyor. Senin mantığın ileride daha iyi ekran kartı alırım sistem bileşenleri kaliteli olsun
düşünce biçiminiz de mantıklı bitabi ama 3050 o sisteme küfretmek gibi kalıyor açıkçasıArkadaşların attığı sistemden daha iyi senin attığın sistem İleride 4070ti falan takarsın. Adamlar çıkarıp sana geleceği olmayan sistem linkleri atıyor. Senin mantığın ileride daha iyi ekran kartı alırım sistem bileşenleri kaliteli olsun
3060 ekledik zaten sslere bakabilirsin tam halinehocam birçok youtuber reklamlarını yaptılar gençergamingle donanım arşivi de sistem çıkartmıştı diye hatırlıyorum güvenilir site
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilerde o sisteme 4070 ti takabilir dediğiniz doğru bitabi ama ryzen sisteme geçmek istese yarı parasına ddr5 yapar zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
düşünce biçiminiz de mantıklı bitabi ama 3050 o sisteme küfretmek gibi kalıyor açıkçası