oktayxkaya
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,238
ne konuda kötü eksi yanlarını merak ettiğimden soruyorumAlınmaz ekran kartı alev aliyor anakart kötü
ne konuda kötü eksi yanlarını merak ettiğimden soruyorumAlınmaz ekran kartı alev aliyor anakart kötü
1 hafta önce hazır sistem almıştım ve demiştim alacak arkadaşlarada beklemeyin alın diye ve gülme emojisi attılarİndirim falan göremedik ben ona yanıyorum gün bitiyor saat öğlene geçti ortada hiçbir şey yok.. boşuna bekledik desene bir hafta bilgisayarsız ,şaşırtmadı bizim Türk firmaları..
Ölü soket zaten o windforce ekran kartı düz 4060da 90 derecelere kadar çıkmakta hotspot dan bahsetmiyorum bile ti halini siz düşününne konuda kötü eksi yanlarını merak ettiğimden soruyorum
Hocam geçim zor insanlar bir ümit bekledi 3-5 ucuza alırız diye. ben de bekledim ama unuttuğumuz bir şey var bizim esnaflar bizi uyutur uyutur sonra da hiçbir şey olmamış gibi devam ederler . Şu başlıklara falan baksana yok vatan indirimi yok itopya inanılmaz fırsatlar ortada ne var sıfır, rezillik ya. REZİLLİK1 hafta önce hazır sistem almıştım ve demiştim alacak arkadaşlarada beklemeyin alın diye ve gülme emojisi attılarresimdeki sistemi 20.3k aldım ve birçok benzer sistem kampanyadaydi