Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 12400F - 4060 Ti 8 GB DDR5 sistem 23.899 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Neyi alınır arkadaşlar kafanız mı güzel sizin? 25,500'e 16GB versiyonu var üstelik Windforce çöpü yok içinde?

İşlemci yine aynı sakın olsana xd

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Rüveyda Akın
İşlemci yine aynı sakın olsana xd
Dostum ekran kartı 16 GB bunun nasıl bir ekstra olduğunun farkında değil misin sen? Üstelik Windforce değil diyorum? Bilgin yoksa neden konuşuyorsun arasındaki farkı algılayamıyor musun? Millet gidip şu Windforce çöpünü alsa şu sistem dururken, mutlu mu olacaksın neyini savunuyorsun?

Dostum ekran kartı 16 GB bunun nasıl bir ekstra olduğunun farkında değil misin sen? Üstelik Windforce değil diyorum? Bilgin yoksa neden konuşuyorsun arasındaki farkı algılayamıyor musun? Millet gidip şu Windforce çöpünü alsa şu sistem dururken, mutlu mu olacaksın neyini savunuyorsun?
Sana göre zaten kimsenin bilgisi yok ,bi senin var , öncelikle 8 ve 16 gb arasında ahım şahım fark yok,daha ileri dönük olur o ayrı mesele,24k lik sistemin üstüne 26k atıyorsun,tek artısı ekran kartının daha iyi olması,onun dışında anakart, işlemci yine çöp sonrada gelip bilgisiz diye ahkam kesiyorsun,bizde biliyoruz ekran kartı kötü model,zaten yazdimda kötü model olduğunu.kendin bile ne konuştuğunun farkında değilsin, birşeyler yazmadan önce biraz düşünde oyle yaz.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Rüveyda Akın
Sana göre zaten kimsenin bilgisi yok ,bi senin var , öncelikle 8 ve 16 gb arasında ahım şahım fark yok,daha ileri dönük olur o ayrı mesele,24k lik sistemin üstüne 26k atıyorsun,tek artısı ekran kartının daha iyi olması,onun dışında anakart, işlemci yine çöp sonrada gelip bilgisiz diye ahkam kesiyorsun,bizde biliyoruz ekran kartı kötü model,zaten yazdimda kötü model olduğunu.kendin bile ne konuştuğunun farkında değilsin, birşeyler yazmadan önce biraz düşünde oyle yaz.
Boş konuşuyorsun farkında değilsin. Lafı geveleyip duruyorsun. Bana söylediğin şey işlemci aynı sakin olsana ancak burda gelip diyorsun ki ben de biliyorum ekran kartı şöyle böyle. Bırak git Allah aşkına :D Engellendin. Windforce aldığı için ağlıyor millet ısınıyor diye bi de diyosun ki ahım şahım fark yok aynen kanka devam böyle

Boş konuşuyorsun farkında değilsin. Lafı geveleyip duruyorsun. Bana söylediğin şey işlemci aynı sakin olsana ancak burda gelip diyorsun ki ben de biliyorum ekran kartı şöyle böyle. Bırak git Allah aşkına :D Engellendin. Windforce aldığı için ağlıyor millet ısınıyor diye bi de diyosun ki ahım şahım fark yok aynen kanka devam böyle
Ekran kartı modeline laf etmedim? Ayrıca 16gb 4060ti kartın ne kadar gereksiz olduğunu bilmeyecek kadar cahilsin.ayrica engellemissin aman ne büyük kayıp 😂bi cahilin beni engellemesi hoşuma gider.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He bide okuduğunu anlamıyorsun, üstte ekran kartı modeline bi kere laf etmedim,windforce modelin ne kadar kötü olduğunu biliyorum zaten.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
baba merhaba
Neyi alınır arkadaşlar kafanız mı güzel sizin? 25,500'e 16GB versiyonu var üstelik Windforce çöpü yok içinde?

Son attığım varken bunun lafı bile geçmemeli konusunun açılması bile saçma çünkü bilmeyen arkadaşlar iyi fiyat iyi sistem sanıp parasını boşa harcayabilir.
Araya girmek gibi olmasın ama iki sistemde alınmamalı.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Rüveyda Akın
Araya girmek gibi olmasın ama iki sistemde alınmamalı.
Sistemin alınırlığıyla ilgili yorum yapmadım bence de alınmamalı ancak benim paylaştığım varken sadece 2 bin lira eksikle 8 GB Windforce olanın iyiymiş gibi lanse edilmesi çok saçma.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,080
Üyeler
163,940
Son üye
Suptuou
Top Bottom