Neler Yeni

Çözüldü✓ DDR5 6700XT mi DDR4 4060Ti’mı?

krsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kürşad

Şu iki sistemden hangisini neden tercih ederdiniz veya bu fiyatların üzerine çıkmadan tavsiye edeceğiniz başka bir sistem var mıdır?
Soru direkt başlıktaki gibi olsa benim cevabım 4060ti olurdu hatta bütçe artırılabilse 4070 derdim 8 gb vram den de kurtulmuş olurdunuz. Ama bu durumda DDR 5 sistemi tercih eder ilk fırsata da ekran kartını yenileme yoluna giderim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soru direkt başlıktaki gibi olsa benim cevabım 4060ti olurdu hatta bütçe artırılabilse 4070 derdim 8 gb vram den de kurtulmuş olurdunuz. Ama bu durumda DDR 5 sistemi tercih eder ilk fırsata da ekran kartını yenileme yoluna giderim.
Bu arada kendim de 6700 xt kullanıyorum ve son derece memnunum ama imkanım olursa 4070 almak isterim.

BilalBağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bilal bağ
Bütçeniz kısıtlı ddr5 sistem işini daha iyi görür ilerde yükseltme yapmak istediğinizde ddr5 sizi anakart masrafını vb den kurtarır

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan

Şu iki sistemden hangisini neden tercih ederdiniz veya bu fiyatların üzerine çıkmadan tavsiye edeceğiniz başka bir sistem var mıdır?
Normalde Nvidia derim ama burada net amd seçilir. Geleceğe dönük. Birkaç sene sonra ekran kartı x çıkar alır takarsın y işlemci alıp takarsın yoluna bakarsın.(x ve y örnek olarak yazdım) Ama diğerinde değişim daha çok olabilir ve kesinlikle 8gb az bir vram artık. 12gb iyidir. Şuan da bile birçok yeni nesil oyun 8+gb vram yiyor.(grafik kalitesine bağlı tabi ki. Ana zaten ilk sistemde rahat yedirisin.) Şahsen tercihim ilkinden yana. Birçok faktör var. Ve performans olarak bence çok fark oluşmaz.

ISwistly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ömer Karademir
6700 XT sistem otomatik kesinlikle daha iyi.

Top Bottom