Neler Yeni

DDR5 Beyaz 32 gb ram kiti öneri

elijaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes
Beyaz sistem için diyorsan ben de beyaz sistem topluyorum ve bu ramler çok şık durduğundan tercih ettim eğer bunlara taksit yoksa cl30 olanı hepsiburadada var diye hatırlıyorum faizsiz taksit fırsatından faydalanabilirsin

Üst kristal yapısı harika duruyor renkleri ayarlayabilirsin çoğu markanın sync muhabbeti ile de uyumlu farklı hızlarda ve gecikme değerlerinden modeller var şöyle bir videosunu da koyayım görünüşü hakkında fikir olsun

Ramlar güzelmiş hocam biraz fiyatı uçuk sadece :D

TheFaLcoN

80+ Bronze
Bende bu linkteki ramler var argb siz bile müthiş bir tasarımı var çok hoş duruyor. Kesinlikle öneririm.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bu linkteki ramler var argb siz bile müthiş bir tasarımı var çok hoş duruyor. Kesinlikle öneririm.

Örnek olması açısından fotoğrafta bırakıyorum.

Ekler

• IMG_1917.jpeg
    IMG_1917.jpeg
    1.1 MB · Hit: 14
  • IMG_1867.jpeg
    IMG_1867.jpeg
    534.6 KB · Hit: 11
  • IMG_1918.jpeg
    IMG_1918.jpeg
    2.1 MB · Hit: 10
  • Beğen
Reaksiyonlar: Nava

elijaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes

Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnek olması açısından fotoğrafta bırakıyorum.
Hocam asrock anakarttan memnun musun, bu yeni am5 seride sorunları vs var diyorlar ısınma felan
anakartda beyaz alacağımda bu model de karar kılmıştım.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Hocam asrock anakarttan memnun musun, bu yeni am5 seride sorunları vs var diyorlar ısınma felan
anakartda beyaz alacağımda bu model de karar kılmıştım.
Genel olarak sorunları duydum ama çok şükür bir sıkıntı yaşamadım güncel bios ile kullanıyorum argb leri signal argb ile senkronize olabiliyor sese duyarlı ramlerde aynı şekilde bilginiz olsun. Ramlerde benim 7.600 mhz ama 6.400 de stabil çalıştırabildim üstü sıkıntılı olduğu için bu sebeple 6.400 hatta 6.000 mhz üstü gereksiz ben ikinci el uyguna gelmesi sebebiyle tercih ettim.

Top Bottom