Ürün link?Fiyatı çok uygun. Alınır mı ? Veucial markasının iyi olduğunu biliyorum. Fakat soğutması yok sadece. Bu fiyata alınır mı ?
Ürün + fiyatını belirtin hocam ona göre yardımcı olalımFiyatı çok uygun. Alınır mı ? Veucial markasının iyi olduğunu biliyorum. Fakat soğutması yok sadece. Bu fiyata alınır mı ?
Fiyat olarak baktım şimdi diğer satıcılar arasında 25 50 100 TL gibi fiyat farkı var hocam pek bi indirim yok gibiCrucial CT2K8G48C40U5 16 GB (2x8) DDR5 4800 MHz CL40 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Crucial CT2K8G48C40U5 16 GB (2x8) DDR5 4800 MHz CL40 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
Linlki paylaşmayı unutmuşym . )
DDR 5 ram olarak ucuz demek istedim. DDR 5 ilk çıktığında 1200 tl ye DDR 5 ram bulmak imkansızdı. Şu an bitek bu ucuz. Kalitesiz diyemi ucuz onu merak ediyorumFiyat olarak baktım şimdi diğer satıcılar arasında 25 50 100 TL gibi fiyat farkı var hocam pek bi indirim yok gibi
Marka sağlam hocam alabilirsin ama soğutucu bloğu yok o yüzden bir şey diyemiyorum.DDR 5 ram olarak ucuz demek istedim. DDR 5 ilk çıktığında 1200 TL ye DDR 5 ram bulmak imkansızdı. Şu an bitek bu ucuz. Kalitesiz diyemi ucuz onu merak ediyorum
büyük ihtimal soğutma bloğu olmadığı için ucuzCrucial CT2K8G48C40U5 16 GB (2x8) DDR5 4800 MHz CL40 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Crucial CT2K8G48C40U5 16 GB (2x8) DDR5 4800 MHz CL40 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
Linlki paylaşmayı unutmuşym . )
Hocam selamlar. Sistemi hortlatıyorum kusura bakmayın. Linkini bıraktığım Ramler hazır sistemin içinde var ve başka bir Ram seçeneği yok. Bunda da sanırım soğutucu bloğu yokmuş. Çok sorun yaratır mı? Beni ne kadar süre idare edebilir?OC yapmayacaksan pek sorun olacağını sanmam.
Ama ddr5 ramler mhz olarak ddr4 ramlere göre daha yüksek frekansa sahip olduğu için fazla ısınıyor olabilir bu yüzden ddr5 ramler için soğutucu önemli olabilir buna da dikkat etmek lazım bütçen varsa soğutuculu alman daha sağlıklı olur.
Yaratmaz ama ilk fırsatta değiştirmen daha mantıklı olur cl değeri yüksek bi ramHocam selamlar. Sistemi hortlatıyorum kusura bakmayın. Linkini bıraktığım Ramler hazır sistemin içinde var ve başka bir Ram seçeneği yok. Bunda da sanırım soğutucu bloğu yokmuş. Çok sorun yaratır mı? Beni ne kadar süre idare edebilir?
Crucial Pro Kit 32 GB (2x16) 5600 MHz CL46 CP2K16G56C46U5 DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial Pro Kit 32 GB (2x16) 5600 MHz CL46 CP2K16G56C46U5 DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial Pro Kit 32 GB (2x16) 5600 MHz CL46 CP2K16G56C46U5 DDR5 Ram özelliklerini incele, 3.935,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Isınma problemi çok sorun yaratacak bir problem değilse güzel. Cl değerine artık yapacak bir şeyim yok idare ederim benim için problem değil dediğiniz gibi ilk fırsatta elime para geçince değiştiririm.Yaratmaz ama ilk fırsatta değiştirmen daha mantıklı olur cl değeri yüksek bi ram
ısınma problemi gibi şeyler olmaz sorunsuz kullanılırIsınma problemi çok sorun yaratacak bir problem değilse güzel. Cl değerine artık yapacak bir şeyim yok idare ederim benim için problem değil dediğiniz gibi ilk fırsatta elime para geçince değiştiririm.